0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Staje sad?
Gleda sam ga i ja jedino mi motor zvuci zdravo
Auto je koma.Bio sam ja prije koji mjesec.Užas.Kako može sve ono napisat u oglas,stvarno ne znam
Citat: alstajdu - Pet 13:35:58 25.11.2016.Auto je koma.Bio sam ja prije koji mjesec.Užas.Kako može sve ono napisat u oglas,stvarno ne znamDobro a daj ti nama primjer sta to ne valja. Netko mi je pizdio, kada je bila jos kod Mafie, da je vozio i da ne bi sjeo u to, da goru nije vidio, ne bi dao ni 500E ali bez jedne recenice STA to tocno ne valja. Dakle: " trula je po pragovima, mjenjac krci dok je auto ugasen, kocnice ne grizu...." Sta to tocno ne valja?Jer koliko sam upoznao Alfiste svi imaju muzejske primjere Alfe 75 koje nisu upalili od stoljeca sedmog, jos su u "restauraciji" i kada ih pitas sta ne valja odgovor je uvijek isti: "JAAAAAAAOOOOO , a sta ne!!!" Mirko je jedini dao konkretan komentar da se "Auto cudno ponasa u voznji, da zadnji kraj nesto ljulja" Svi ostali samo kuknjava. Da se razumijemo, ja pojma nemam kakav je auto bio/kakav je sada ali bez argumenta je sve to samo sviranje k....