0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a taj alarm. da on se nalazi na onom poklopcu kod suvozaca, tamo je i komp od arca. probaj za pocetak sve naspricat wd-om pa vidi oce prestat kenjkat. meni se dogadja ovo: kad je hladan ujutro i dok je vlaga udjem u auto i posto stalno povlacim rucnu i vrata su mi otvorena kad dam kontakt, ARC popizdi. cim ostane gorit samo jedna lampica na arc-u on dodje ksebi. znaci kad se istovremeno upali bilo koje 2 lampice on podivlja.
Ma pošpricat ću arc, sve žive i mrtve konektore, releje, osigurače.... samo ne znam jel bolje wd40 ili neki kontakt sprej.
Inace... taj reley od lade ne treba da bude tu...a taj komutator paljenja mora da ima...i jos nesto...arc veliko svetlo kod turba ima drugu funkciju koju nemaju ostale alfe... redosledom blikanja daje kod sta mu ne valja... od nedovoljnog napona akumulatora do toga da li je neki od 2 kompa crko... ima cela procedura iscitavanja gresaka...
Pa jel imaš ovaj modul paljenja na koji se spaja ovaj široki jack na slici?
Pa imam bobinu, al nema tog releja, pitanje je jel to od paljenja, tu je samo masa zalemljena za karoseriju, nosač bobine. Di idu te žice dalje?