0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
3,0 06412 12ventila moraju smisliti?
Uvati se grobnika
vježbom do savršenstva samo ti fale 2 tubine
24v imaju tvornicki kiler ulja, 12v nemaju...sad o onome kako se auto ponasa sa novim kilerom ulja i termo platom, a to je informacija za 24v konverzije ovdje da se deckima da info...tko god stavi 24v u 75 neka si nabavi kiler ulja i termo platu, najbolja stvar (pored ovjesa) koju sam stavio na auto...
Alfa 164 3.0 V6 12V Super ima platu i hladnjak ulja.
moji pokusaji danas MVI_1844.MOVide kasnije jedan filmic gdje Mika vozi Babarogu i Hrc ga lovi, metnem kad se load-a
i ima dve litre manje ulja. Auspuh tamo ulje i više grije. No da je za ganjanje dobro ga staviti, je.Mislim da nebu Grdi niš dobio vožnjom babaroge po gradskoj gužvi, ja svoj nisam niš bolje upoznao po gužvi kad mi je vruće i vozim se prva - ler- kočenje- prva-druga-kočenje- di mi za 15km do posla treba 40 minuta.
Odjebi tu sugavu Skodu i pocni voziti taj auto sto vise,a ako je moguce i svaki dan.Jedino na taj nacin ces ga uhvatiti kako treba i spoznati cud takvog auta.Ja kad sam tek kupio svoju svaki dan sam se vozio i svaki dan sam bio sve brzi i brzi i kad sam je skuzio do kraja to je bilo to.Nemoj me krivo shvatiti,ne kazem da ne znas voziti nego te samo savjetujem na koji nacin se taj auto upoznaje.Dakle,voznja i samo voznja.E da,Jebala te Skoda.
Nema veze koliko ulja ima jer se ionako stavlja karter od transaxle V6 modela.Imate vi i ovakvih i onakvih cesta van grada za zajebanciju.Sve se moze kad se hoce.
O boze mi ekipe, ja stavim video i smajlic i pazi komentara, prvo Mirko sad i ti Drugi put u zivotu sam ovo radio jer ovo nije selo moje malo pa idem ja sad malo palit gume po kvartu, ovdje se trebas odvest u 3pm da bi mogao ovo raditi, voznja po zavojima je nesto drugo i tu cete moci probati di ste i di sam ja...Auto je slozen i zavrsen prekjucer, dakle zadnja 3 mjeseca nije uopce vozen, auto je sad napokon poslozen i bit ce vozen kada se ima vremena na kraju krajeva eto tamo na Kozjaku 08.10 ja dodjem pa da mi decki malo demonstriraju kako se to radi Skoda rules
govorim zašto 164 ima kiler ulja, između ostaloga količina ulja je manja.