0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
malo više
Žalbu jednom pisati Nije baš neka stvar za pohvalu, ali ja imam 74 prekršajne prijave, najviše u ovom dijelu svemira i na svaku sam pisao žalbu i možda sam 30 % toga platio, da nije tako ne bi danas imao ni za kokice , Samo piši prigovor, ako želiš jaću ti napisati jer imam stvarno iskustva. Naravno da te stvari nisu kao prije i da se brže rješavaju, ali danas je kompletno prekršajno pravo u rukama prekršajnih sudaca i može ti oprostiti ako hoće do zadnje lipe. S tim da ako bude bahati Zeko može ti naplatiti i duplo, pa vi vidi. Ako trebaš pomoć, javi
Kako malo više, pa to je 23 km/h prekoračenje Šta nije to bilo 500 kn + 100 kn troškovi. Bar,do pred pola godine kad sam zadnju dobio.
evo ukratko, napise prigovor i moli boga da ga pozovu jer vise ne moraju te zvat ak odluce da nemas osnove za prigovor, a ak ga pozovu mogu mu smanjit al ne i povecat kaznu i onda je to to, dalje nema
e da, stvar je u tome sto se ne moze zaliti vise vps-u nego je na prekrsajnom sudu rjesenje konacno vrlo vjerojatno ide na kenedijev ... ja sam se izvlacio kao student i prolazilo je to, a on moze na to da mu je prva kazna i mora se pokajat da nece vise