Autor Tema: Nešto kao Chat  (Posjeta: 899788 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
Odg: Nešto kao Chat
« Odgovori #765 : Pet 18:11:36 03.10.2008. »
evo izgleda prodan auto s plinom. sutra vise detalja pa da zakljucam topic. auto ostaje izgleda u zagrebu sto je tomi posebno drago.

Ernest

• Gost
« Odgovori #766 : Sri 08:59:16 08.10.2008. »
http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=25&idt=68013&p=8

evo sta budala na prvoj strani kaze..

" Iako je "zlatno doba" Alfe daleko iza nas....pa pad u tešku krizu s modelima 75,33 pa i 155,GTV koji ne zaslužuju ime Alfa,dolaze upravo bolja vremena za tog proizvođaca!!Definitivno,156 je označilo obrat..iako nije automobil neki bauk i nešto pouzdan-mislim da je ce bit model 159 pun pogodak!!Kvalitetu su kroz 147 popravili i kasnije kroz redizajn svih modela!!Uz neke promjene u koncepciji na relaciji motor-pogon bilo bi još bolje(147 GTA)..itd.!!!Potpuno sam neutralan kaj se tice automobilizma...što je dobro,dobro je,a šta nije-kritizirat cu(iako to bila alfa,mercedes,bmw ili toyota,ferrari)
Uglavno prekrasni automobili(dizajn),da porade na kvaliteti-pouzdanost,bili bi stvarno best "

U majku mu njegovu

Ernest

• Gost
« Odgovori #767 : Sri 09:40:22 08.10.2008. »
 :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika:
C/P sa drugog foruma...

PJESKARENJE PROBLEM

imam citroena c3, 1.4 mašina, i već dugo planiram napravit nešto za povećanje snage.... i preporučili su mi nekakav port & polishing, pito sam frenda šta inače sređuje Opele, dal zna to radit... on je reko da je to pjeskarenje, nismo imali nikakav drugi abrazivni materijal pa smo uzeli vreću nekog sitnog pijeska. Spojili smo tu vrećicu pjeska na usis i probali upalit auto, al morali smo dosta držat gas da bi radio, pa sam ja malo na vrhu vrećice probušio za zrak. Htio je da mašina povuče pjesak tako da bi se isbrusio usis, i ispušna grana.
Mislio je da će bit problema, al je reko ako ne držimo pun gas da će bit OK. Ja sam pustio da lagano vuče taj pjesak i nakon jedno 2 kg pjeska upalila se ona žaruljica engine check žaruljica i čuo se neki čudan lupkajući zvuk iz mašine Ugasili smo auto i makli vrećicu i pjesak, probali smo ga opet upalit i teško je išlo. Kad smo ga upalili dosta je čudno zvučao i nije mogao držat okretaje. Probali smo ga provozat i teško je išo, dosta je nešto strugalo i lupkalo

jel zna ko šta smo krivo napravili, šta bi sad trebali popravit. Ovaj moj frend ne radi baš na francuzima, samo na Opelima

:muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika:
« Zadnja izmjena: Sri 09:41:00 08.10.2008. Ery »

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #768 : Sri 09:59:12 08.10.2008. »
nemoj srat da citas index?  pa to je hrpa nedojebanaca koja samo sjedi pred kompom i sere o stanju u drzavi. prosjek godina je 15.

Ernest

• Gost
« Odgovori #769 : Sri 10:05:40 08.10.2008. »
ma ne citam
neko mi dao link
..

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #770 : Sri 10:15:22 08.10.2008. »
ma to sve treba mlatit. balavurdija. opcenito su najgori ljubitelji japanskih auta( honda je na prvom mjestu) . to je toliko agresivno i dizu ih u nebo ko da su  neznam sta. a sta je najgore, honda je najveci kramp od svih japanaca. nit ima tradiciju niti iskace po necem posebnom. svi ostali japaneri imaju nesto scime se mogu pohvalit, nesto cime su ostavili traga u povijesti, a honda nista. uvijek bila i uvijek ce biti dosadna FWD kolica za raju.

Ernest

• Gost
« Odgovori #771 : Sri 10:20:43 08.10.2008. »
ali idu..
evo recimo uzmes civica, reciimoo 5 gen(jaje) ili 6gen(rovera) i kupis sebi K20 iz Integre typer...
pa crowerove bregaste, pa spoon, exedy cluch, hks performance svjecice pa ovo ono... i onda imas Vtek slinavi od 220 ks na prednju vuchu za 20 000 EUR  :nod:
a nemas ni ovjes, ni kocnice, ni komfor, ni luksuz a bogami i odvratne su kao kontejneri na tockovima..
uvalis se jos jedno 20 000 na ovjes i kocnice, i onda imas auto koje ide 13.9 na 402 m i nece u krivinu.
Ali oni su tako JDM da hladnjakom ulja idu u krevet..

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #772 : Sri 10:33:30 08.10.2008. »
ma gle , svaki auto ide po ravnom ako utuces lovu  i ako naravano znas sta ces napravit. nisu honde tu po nicem posebne. moze svaki auto ici u krivinu ako utuces pare (neki vise neki manje) al to onda nije vise taj auto.

opcenito je glupo vezanje za neku marku. svaki proizvodjac ima neke svoje odlicne modele po kojima su se proslavili, a ima bogami i promasaje. ako se ide usporedjivat auto onda se treba uzet odredjeni model, razlucit za koju svrhu je i kolika je cijena na kraju. usporedjivat marku alfaromeo i hondu je krajnje glupo, a pogotovo ono talijani vs japanci. kod talijana imas svega 3 marke koje su dostupne obicnim ljudima( sve 3 su pod istim krovom), a koliki je izbor kod japanaca? jel imaju bar 6-7 proizvodjaca? nek usporede japance sa nijemcima, pa svabe ih tuku u svim poljima. imaju izbor od najmanjih kolica pa do najvecih krstarica, di su japanci tu?

jos da dodam, svi se vade na kvalitetu, mene zanima sta to znaci , kvaliteta da se auto ne kvari ili kvaliteta voznje. meni je ovo drugo vaznije, i zato vozim alfu.

Ernest

• Gost
« Odgovori #773 : Sri 10:38:12 08.10.2008. »
 :care:  :alfa:  :ita:  :alfa:

Uzzy

• Gost
« Odgovori #774 : Sri 14:21:00 08.10.2008. »
ali idu..
evo recimo uzmes civica, reciimoo 5 gen(jaje) ili 6gen(rovera) i kupis sebi K20 iz Integre typer...
pa crowerove bregaste, pa spoon, exedy cluch, hks performance svjecice pa ovo ono... i onda imas Vtek slinavi od 220 ks na prednju vuchu za 20 000 EUR  :nod:
a nemas ni ovjes, ni kocnice, ni komfor, ni luksuz a bogami i odvratne su kao kontejneri na tockovima..
uvalis se jos jedno 20 000 na ovjes i kocnice, i onda imas auto koje ide 13.9 na 402 m i nece u krivinu.
Ali oni su tako JDM da hladnjakom ulja idu u krevet..

Ovo sta si ti napisa je bar 10 puta primitivnije od citata sa indexa  ;)

Ernest

• Gost
« Odgovori #775 : Sri 15:10:31 08.10.2008. »
ma nemoj..
vozio sam par brzih hondi i znam kakve su i koliko su brze i sve to..
japansku tehnologiju i motoristiku, kao i politiku prozvodjaca kakav je honda zbilja postujem.
I moje je misljenje da super dobro slozena honda meni ne moze pruziti ni 5% uzivanja u voznji kao poluraspala sedamdesetpetica.
otidji na honda klub forume i vidjeces u projektima clanova kakvi su clanovi i kakva su im vozila..
a generalno, civic 4, 5, 6 gen VTI koji je u sustini japanski GTI ili ti GSI ili sta ja znam je auto koje je grob na tockovima, jer potegne do 200 lako, a ne koci nikako..
to je realnost..
pa shvati da ljudi koji utuku pare u te honde, rade upgrade kocnica tako sto sa megane-a i kangooa stavljaju cheljusti i diskove kao low budget stage 1 :) pa znas kako je.
Druzio sam se sa tim ljudima, druzim se i sada..i zbilja postujem tu njihovu ljubav ali ne znam sta oni vide u tome.
ovaj sa indexa neosnovano pljuje, a za svoje cinjenice ja imam osnovu.

8AK

• Gost
« Odgovori #776 : Sri 16:43:20 08.10.2008. »
ima ko dimenzije i masu  v6 arese motora?

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #777 : Sri 23:13:09 08.10.2008. »
drugari alfisti ja se danas ponovio i kao sto je Superfly rekao,osnovna oprema za voznju 75-ice
ja imam samo ovo

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #778 : Čet 00:51:26 09.10.2008. »
jebote  sad ce el nino bit ljubomoran. vec ga vidim kako kupuje jos bolje.

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #779 : Čet 07:26:37 09.10.2008. »
to je novosadska firma sto ih pravi i imaju radnju u Rijeci
http://www.manual.co.yu/
imam utisak da mi bolje ide auto,samo je malo nezgodno da prstima kocim a petom dajem gas