0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jevbacki poklopac rezervara
trkaći poklopac
auto ima tehnički i osiguranje godinu dana,ako ga ti kupiš/prodaš on i dalje ima tehnički i osiguranje na godinu dana jedino se mjenja registarska oznaka prilikom promjene županije ... jedino ako kupiš neregistriran auto onda sve znašajd malo logike ... ja registriram crnu i prodam je liku iz dubrovnika 5 dana nakon registracije ... njemu ostaje godinu dana tehničkog i osiguranje na moju policu stime da on za godinu dana mora iskemijat bonus 50% ako želi jeftinije osiguranje prilikom slijedeće registracijea ti moraš napravit probnu tablicu u muriji u Zg kad ti frajer da papire koje će on skupa sa tobom na muriji odjavit u smislu vlasništva vozila ...evo ti primjer ... ja sam prije 8-9 godina kupio auto u koprivnici regan godinu dana,otišao na murju tamo odjavom uzeo probne tablice došao u zg i namuriji dignuo tablice koje su dan danas na autu ... nikakav tehnički nisam radio jer auto je sve imao
bio si tamo dok je uzimao. nezdravi je odvezao auto na ST tablicama i poslao ih postom nazad skupa s papirima da ih covjek odjavi.
ja na svoje necu vratit sarafe........