0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a oavaj muljator se sjeti uvijek neki transaxle prodavat kad ja nemam novaca.Lampica mu tustih
I papirnata limarija.Kao i nepostojeće kočnice.Vozih 16V P4 i očekivao sam kočnice da hvataju slični ko na Puntu 55, a dobio sam osjećaj ko da ima kočnice od peglice.Prednost 33 je da je lagana, i za tu kilažu ima dostatan ovjes. Nisu se bez veze dobro prodavala, uostalom sudku je ubila očjana limarija a ne vozne osobine.
isus ne kenjaj,ti nikad nemaš,ako si ikad mislio kupit trans,mogo si crvenu 1.6 kupit od boksija...a bilo je i mnogih drugih prilika..
Ne znam, al moja je kočila bolje nego recimo twingo, a twingo koči ko i punto 55. I nikad nisam uspio pregrijat kočnice tako da... Ma bolje je kočila i nego 75 1.6. Pogotovo filing na pedali je bio puno bolji. Samovent. i doboši i ATE klješta. A limarija uopće nije od papira. To su sve priče za malu djecu.
Mislim, kako ti skužiš da se auto uvija, ja sam pogodio bankinu sa 70, pa autu nije ništa bilo. Jednom na punom gasu uzbrdo sam pogodio grotu na cesti i opet je ostala ravna. Pedala ne smije bit niska, mora bit visoka skroz i tvrda odmah.
je ...ne samo da se uvija, nego i mijenja oblik
ja odustajen od ovoga, neće da se urazumi i gotovo ...samo govori, to je moje auto
Ja se jednostavno teško rasatajem od bilo čega šta mi je drago, tako da sredstva uvjeravanja ipak tribaju bit čvršća