0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a naci ce se neki po ovim rjeckim skverovima valjda. mozda prode i bez toga... nekako mi se cini da to vise ovisi o covjeku nego o zakonu
a javit cu kako je proslo svakako. treba to sad rjesiti jer nece to ici na bolje nikako. ima jos tu opciju totalke. meni je siva procjenjena na otalku, stanema neka fora da na racun te totalke mogu uzeti sasiju bilo kakvu, bilo gdje?
Citat: jakov - Uto 14:27:44 14.01.2014.a javit cu kako je proslo svakako. treba to sad rjesiti jer nece to ici na bolje nikako. ima jos tu opciju totalke. meni je siva procjenjena na otalku, stanema neka fora da na racun te totalke mogu uzeti sasiju bilo kakvu, bilo gdje?jel bila ona sa 3.0 papirima ? ak ne onda isti klinac jbga
ma ta je jučer prodana za 40,50e na njemačkom ebayu ... danas na talijanskom ebayu je 250esad sam im na fejsu objasnio neke stvari .... tj. jebo sam im majku
pa jel ljudi na atestu uopce znaju da treba variti te nosace, ako se lijepo povari,pobrusi i prelakira motorni prostor neznam dal bi uopce skuzili, dal im je iko rekao da to treba raditi da se ubaci v6 i otkud bi saznali.
TS karoserija i 1.6 karoserija su ti iste, osim veznog lima napred ostalo je identicno.