0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ajde jesus ćuti...minuta šutnje za neprežaljenog nam druga!
ajde jedna stvar me zanima sad,eto bio street race na grobniku,pošto u zadru nije mogo bit održan jer je potrebno pol kilometra,a onda bi već izašli iz zadra,pa bila alfa,uzzy sigurno znaš,145,motor od integralke i tako to,napravila je 10 sek na grobniku,pa me zanima,kolko bi našem nekom transaxlu trebalo sekundu,da čisto usporedim,da si predočim to u glavi..
dete drago on još bio živ dok sma ja srao u pele a ti nisi bio u planu
znam ja sve isus...al mi žao tih vremena,kako sam čuo,i kako gledam kamo ovo ide..i tako to,tako da odajem počast..
Od fržopa ( Alfa_Vd) 145 je pol od stakloplastike, samo izgled je zadržala. Niš drugo.
ma pogledo sam cijelu temo,nego me zanima,da usporedim te famozne 10 sekundi s nekim transaxlom,mislim kolko bi običan npr. ts napravio,to me zanima
pa ova alfa je napravila,da budemo točni 10.008 sec...
da,baš me zanima točno razlika,da si predočim tih 10 sekundia i mislim da ts ima malo manje od 1200kg....
pojam nemam kolko bi TS napravio al mislim da niš ispod 15 i mislim da sam i tu rekao premalo. Nek veli netko tko se više kuži u tu glupost, meni je 402 SR nejsra!
i po meni,al imam ideju,na taj 402,treba krivinu jednu ubacit,pa bi onda vidli,jer sam jučer vidio puntića kako vuuuša po gradu i bio je na 402,a u zavoju bi izletio da ga jebeš...