0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Mala je preslatka! Zapravo je fascinantno kako neka ovakva budalina kao ti napravi nešto ovako predivno! Ali zašto maltretiraš jadno dijete tom krametinom? Pusti je da živi sretna i normalna!
Pih! Kako ćeš sad malo ubit oko u tom kad se naločeš
ima posla po autu a o davanju prednosti to uopće neželim komentirati ... to može samo Nikola
To je bila samo provokacija.
E, alkosi, vidim da ste se vratili u ZG. Jeste "natočili punoga"? Samo da upozorim, MUP je opasno krenuo puniti proračun i spašavati hrvatsku ekonomiju. Jučer sam opet zgorio. A vozio sam se polako, mirno i staloženo kao i inače. Uvode nove lokacije, stroži su i mislim da imaju nešto protiv Alfe. (Ili mene, ne znam...) Uglavnom, OPREZ društvo!
MOV02554čuju se ventili to će mi majstor pero uštelati sa pločicama! MOV02566
E to je sad sve. Sad je možeš pošteno skršit' pa sve ispočetka. Na ultralakoj haubi! Jer ako padne s krova, jače boli. Ko mu je kriv kad je likota ogroman. Ja legnem u gepek i izgubim se koliki je. Oro, evo jedna vriška od mene. Hehe... Točno duplo!
-A fali pola šelni tu. ..................koliko ja znam ................ventili su naštelani!!!
BUAHAHAHAHAHAHA...!!!!!!! Badava ti režeš lim po svojoj babarogi i stavljaš plastične haube i ostala sranja kad si prase debelo i ne ide onda auto zmesta. Kad postane najbrža Alfa na ovim prostorima, onda je daj osvetniku u ruke da vidiš koliko sam brži od tebe, papak jedan ljubomorni! Da vidimo koliko stvarno auto ide (da o vozačkom umijeću i ne govorim) Jedino ne kužim ovaj dio "od semafora do semafora". Dok ti, jebivetre, imaš takav posao da možeš svaki vikend prašiti po Grobniku i još su sretni da te ne gledaju na poslu, ja moram raditi jer sam nezamjenjiv! A dočekat ćemo i taj dan ti i ja kad ću samo plavim kovertama voziti neku imsu pa ćemo vidjeti čija majka crne slick gume prede. Dobro se zna tko se ovdje i kako vozi, a tko filozofira i prodaje maglu.
bravo svaka cast Marine sve si pogodio
Jebo ti takvo muško! Biće i postole 41 nosiš?! Takvih gabarita rastu samo oni južnije od Napulja Dobro ti je Grdi reka