0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
do f.....g limara
imam jedan problem oko kočnica ... sva klješta su bila na reparaturi , pločice nove i istokareni diskovi , e sad ... kad se koči dešava se da na papučici osjetim ne cukanje nego dizanje i spuštanje iste kao da sam na valovima ... ulje ne pušta nigdje , dali može bit da diskovi nisu dobro tokareni pa zbog toga ?
Citat: edigtv - Pet 16:06:01 13.02.2009.imam jedan problem oko kočnica ... sva klješta su bila na reparaturi , pločice nove i istokareni diskovi , e sad ... kad se koči dešava se da na papučici osjetim ne cukanje nego dizanje i spuštanje iste kao da sam na valovima ... ulje ne pušta nigdje , dali može bit da diskovi nisu dobro tokareni pa zbog toga ? krivi su ti diskovi. inače, diskove nije dobro tokariti na običnom tokarskom.......... tokari to obično rade preko kurca, pa ih ne centriraju baš naročito.........jedino mjesto na našem području gdje se to može kvalitetno napraviti, je kod Dinka na Stanovima, ima makinu baš za obradu diskova, hvata ga centralno, (a ne na pakne), namjesti ga učas, stoji kao na autu, a prolazi obje strane odjednom :respektmorat ču natjerat ovog kad mi skine da ih gore odnese ... koliko uzimaju za to ?