Autor Tema: GTV by edigtv  (Posjeta: 25740 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

edigtv

• Gost
Odg: GTV by edigtv
« Odgovori #75 : Pet 22:59:46 13.02.2009. »
 :tup: ma sporije ne mere ... 3 god več sastavljam ali nije do mene  :zvizd:

pirc75

• Gost
« Odgovori #76 : Pet 23:04:50 13.02.2009. »
do zene :82: :82: :82:
 :DD: :DD: :DD: :DD: :DD: :DD: :DD: :DD:

edigtv

• Gost
« Odgovori #77 : Pet 23:06:08 13.02.2009. »
do f.....g limara  :tup: :tup: :tup: :tup: :tup:

pirc75

• Gost
« Odgovori #78 : Pet 23:07:33 13.02.2009. »
do f.....g limara  :tup: :tup: :tup: :tup: :tup:
a jebiga...polako....sto ces s unutrasnjosti :82: :82:-vracat je na orginal...ili kemijati :82: :82: :82:

edigtv

• Gost
« Odgovori #79 : Pet 23:10:26 13.02.2009. »
s obzirom da je već bivši vlasnik po njoj kemijao , ja ču sad upotrijebit sve što imam da to složim tako da mi se donekle sviđa , originalno neču baš pratit jer imam neke svoje zamisli , skaj na vratima i obloge nazad sam šijem i stavljan ( crno crvena komb. )

pirc75

• Gost
« Odgovori #80 : Pet 23:12:44 13.02.2009. »
ja sam bija jednu gledati u pazin ili pulu-nisam siguram bija sam 7 razred...caca je isa kupit...unutra crveno-crna koza :slin: :slin: :slin: :slin:......prilipa je bila iz daleka...ali kad smo dosli blize garazi :brulj: :brulj: :brulj: :brulj: i onda put za zadar razocarani.....

edigtv

• Gost
« Odgovori #81 : Pet 23:13:44 13.02.2009. »
što je bilo ?

Offline AlfaZD

• 2.5
  • **
« Odgovori #82 : Pet 23:20:12 13.02.2009. »
imam jedan problem oko kočnica ... sva klješta su bila na reparaturi , pločice nove i istokareni diskovi , e sad ... kad se koči dešava se da na papučici osjetim ne cukanje nego dizanje i spuštanje iste kao da sam na valovima ... ulje ne pušta nigdje , dali može bit da diskovi nisu dobro tokareni pa zbog toga ? :neznam:

krivi su ti diskovi.
inače, diskove nije dobro tokariti na običnom tokarskom.......... tokari to obično rade preko kurca, pa ih ne centriraju baš naročito.........
jedino mjesto na našem području gdje se to može kvalitetno napraviti, je kod Dinka na Stanovima, ima makinu baš za obradu diskova, hvata ga centralno, (a ne na pakne), namjesti ga učas, stoji kao na autu, a prolazi obje strane odjednom   :respekt:

pirc75

• Gost
« Odgovori #83 : Pet 23:20:50 13.02.2009. »
auto nije bija slozen kako treba...a trazia je puno...bila je nanovo opiturana...ali svugdi di je bila kitovana je kit popuca....vrata zatvoris ona se odbijaju...a bija je dogovor ako je u voznom stanju mi njemu 164ku 2.0ts i jos love za nju.....onda auto nije palia dobrih po ure...kad je upali a ima je vec probne table ka za nazad....onda je dimila,trokirala,cila je kleknula,kad smo je izvadili iz garaze nije mogla ni krenut....jednostavno se raspadala-bila je napravljena samo da se proda...a to se caci nije svidilo jer je trazia veliku cifru...da je blo manje para bija bi je uzea..pa bi je mozda sad vozika ja :zloco: :zloco:

edigtv

• Gost
« Odgovori #84 : Pet 23:23:46 13.02.2009. »
imam jedan problem oko kočnica ... sva klješta su bila na reparaturi , pločice nove i istokareni diskovi , e sad ... kad se koči dešava se da na papučici osjetim ne cukanje nego dizanje i spuštanje iste kao da sam na valovima ... ulje ne pušta nigdje , dali može bit da diskovi nisu dobro tokareni pa zbog toga ? :neznam:

krivi su ti diskovi.
inače, diskove nije dobro tokariti na običnom tokarskom.......... tokari to obično rade preko kurca, pa ih ne centriraju baš naročito.........
jedino mjesto na našem području gdje se to može kvalitetno napraviti, je kod Dinka na Stanovima, ima makinu baš za obradu diskova, hvata ga centralno, (a ne na pakne), namjesti ga učas, stoji kao na autu, a prolazi obje strane odjednom   :respekt

morat ču natjerat ovog kad mi skine da ih gore odnese ... koliko uzimaju za to ?

Offline AlfaZD

• 2.5
  • **
« Odgovori #85 : Pet 23:25:50 13.02.2009. »
80 kuna za obradu 1 para diskova

pirc75

• Gost
« Odgovori #86 : Pet 23:28:17 13.02.2009. »
i ako neznas di je majstor...ja ti znam :nod: :nod: :nod:

edigtv

• Gost
« Odgovori #87 : Pet 23:32:43 13.02.2009. »
pa to je povoljno skroz ... javim se za koordinate   :good:

edigtv

• Gost
« Odgovori #88 : Pet 23:56:58 13.02.2009. »

meni ova bila neka smjernica .... mislim stavit ovako dvije trake , bijele , da čujem , hoče li ružno izgledat ?

evoluzione

• Gost
« Odgovori #89 : Sub 00:02:10 14.02.2009. »
shelby,mustang......american style....

meni je lipo....samo možda da su dvi deblje i po sredini!!! crno na crveno i obrnuto,bilo na crno i obrnuto.....ima dobrih kombinacija!! :nod: :nod: