0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ajmo akcijaservo pumpa sa nosacima i lajtunzima za V6 - 200knrazni dijelovi getribe - od 20kn razni dijelovi motora TS i V6 (glave, blokovi, klipovi, kosuljice, svasta nesto) - od 50kn2.5 motor ( za dijelove jer neznam stanje)- 100€TS getriba - 200€crvene cukice V6 - 350knbijele cukice TS - 350kn ili cijela instrument tabla sa ARC 400kn, ili cijeli kokpit sa zicama, kutijom osiguraca i ARC kompjutorom - 500knrazni prekidaci, ruckice, lampe, i plasticurije iz interijera - od 10kn. kocione celjusti za 1.6 i 2.4 Td po 50knzadnja sajba - 200knhauba noviji tip - 200kn ( ostecen lijevi cosak ali kod sajbe)zadnja hauba - 100kn vrata - 100knostalo na upit.ajmo rjesavam se dijelova jer se selim, ili ce sve u staro zeljezo.
ma taj "crveni" interijer mi je bezveze. stavio sam nekidan crvene satove cisto iz fore pa sam se skoro ispovracao, onda sam skinuo foliju i stavio zelenu na te crvene satove. svjetlo je ok ali dizajn brojki me opet tjerao na riganje. vratio sam opet zelene i sad sam zadovoljan.
jel sad trebas ove prekidace ili kako?imam i potenciometar za rasvjetu.
prekidaci ne svijetle crveno. takvi ne postoje. svijetle zuto-narancasto. i nemaju foliju. to imaju samo zeleni. fale ulosci za zaruljice, treba ih stavit sa drugog prekidaca, nebitno koje boje.