Ovo svakako nije jeftino, moras uracunati jos sve troskove oko uvoza, cime ti se cijena odmah penje blizu 10.000,- EUR-a
Auto je jos i razbijen, ali zato tocno onakav kakav ti zelis - neoriginalan

Kod nas bi se jos vrlo vjerojatno nasla kakva za bitno manje novaca (pitaj AlfaZD-a)
Oprosti sta se ponavljam, ja sam svoju GTV2000 ORIGINALNU, kompletnu, u dijelovima i u losem limarskom stanju poklonio za 0,- kn (istina bez motora, ali sa hrpom dodatnih dijelova).
Da sam ju isao slagati kako treba morao sam uloziti barem cca. 13.000 EUR sta je cijelu pricu ucinilo neisplativom. Ova bijela od Karla Novaka se prodaje za otprilike 14.000,- EUR-a, a auto je stvarno sjajan sa puno ulozenog novca i truda.
One dvije koje su otisle u Rovinj su prodane za 4.000,- EUR u kompletu koliko se sjecam. Jedna je bila u vrlo voznom stanju.
Ona crvena 1300 GT Junior ZG registracije u savrsenom stanju je prije par tjedana prodana za desetak tisuca EUR-a
Sve ti ovisi kako naletis, mislim da ti se isplati malo pricekati da se kod nas pojavi nesto povoljno, ako ides uvoziti ispadne preskupo.
Ja znam za par komada u losijem stanju koje cekaju da se vlasnici odluce na prodaju.
Cuo sam da ima jedna Alfetta GT u potpuno sjebanom stanju za prodati u Zg.