sta ocemo ici vidit sta ima? ja idem

Cijenjeni pacijenti, posjetitelji, lurkeri, ljudi i žena
kao što je vojvoda Brock Karlovački primjetio da nismo na ovom forumu oglasili ništa u vezi oldschool desanta ja to ovim putem ispravljam
Možda vam je već poznata institucija OS Desanta budući da je ovo već 3 po redu.
Prvi je bio u Zagrebu, drugi u Ozlju i sad opet u Zagrebu.
Ak se pitate što je to? Možda par riječi jednog od začetnika to najbolje opisuju:
"desant je besplatna manifestacija....desant je revolt na visoke kotizacije i preseravanja često prisutna na raznim susretima a sve zapakirano u nekoliko sati dosade i stoputa viđene jedne te iste automobile i ljude...desant je udruživanje klubova, pojedinaca i tematskih foruma s automobilima često podcjenjenih od ljudi koji si daju zapravo govoriti gdje bi i kakvi trebali biti stari automobili...desant je sinergija nekonformizma, mladosti i iskustva, boljih i loših, većih i malih, sređenih i trulih.......desant je sve ono sto ne ulazi u definicije razno raznih sličnih skupova.... mi smo elementarna nepogoda na old-young timer sceni u Hrvata"
Dakle ako želite gledati stare pile, popiti kavu na rešou na rizolu ili nešto kratko i oštro s ravnih hauba starih strojeva slobodno dođite Smile
Dakle:
datum: 19.10.2008. ( nedjelja )
start: 11.00
ruta: kockica -savska -zeleni val-džamija-zeleni val-savska-vukovarska -route 66
cilj:ROUTE66 - grah i piva