Jedno Generalic pitanje.Dali su diskovi i plocice 300 eura bez kljesta ili sa kljestima?
Meni bi recimo bila dovoljna shema Tarox prednji diskovi od Zagata koji su 284 mm i Tarox 4 pot kljesta od Zagata.U Eperu sam nasao da je rukavac od 75-ice za kojega se drze klijesta pod drugcijim kataloskim brojem nego Zagatov pa me zanimaju dvije stvari.
Dali mi mozes provjeriti dali je ta moja shema plug and play na 75-icu i koliko bi to kostalo?
Tarox je malo ozbiljniji brand, dakle 305x28mm diskovi + 114 plocice su 300€
ja sam ih imao na 156ici i bio jako zadovoljan i idem opet na njih, a i kad sam racunao koliko me to dodje u HR zamjeniski diskovi sa popustom nekih 1200-1300kn plus jos neke lijeve plocice 500kn onda radje dam par sto kuna vise pa imam pravu stvar
stavio sam gore web adrese i tamo imas katologe za skinuti, posalji na pp ili ovdje koje sifre te zanimaju, ja posaljem covjeku i vidimo koliko para?!
provjeriti ne mogu, a ne vjerujem da znao i ovaj covjek, moras sam to negdje iskopati pa sa kataloskim brojevima idemo onda prema Stolliu da vidimo cijene za to sta tebe zanima
zasto ne uzmes orginal Tarox dikove za tvoj auto i Tarox plocice, kocit ce 100% super

a buduci da ne brijes na Grobnik bit ce i vise nego dovoljno