Autor Tema: Ideje za branik tuning 75  (Posjeta: 47480 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Odg: Ideje za branik tuning 75
« Odgovori #120 : Sri 22:48:32 19.10.2011. »
sve dogovoreno sa Miroslavom aka Ceh

4x90€ + 50€ shipping u Zagreb
+
8x 12€ alu kopoce sa slike

Total: 506€ / 4 = 126,50€ po glavi

E sad stucnjaci za web shoping. Jel bolje uplata preko paypal ili bank transfer preko IBANa?
Kilson imas ti paypal pa da mu uplatis svoj dio? Mi mozemo nas troje iz HR preko zeke ili nekoga tko ima paypal?!
« Zadnja izmjena: Sri 22:52:19 19.10.2011. Grdi »

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #121 : Sri 22:55:47 19.10.2011. »
neznam jel imaš kakvu naknadu preko banke ... na paypalu nema ... čisti transfer love ...

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #122 : Sri 23:04:42 19.10.2011. »
neznam jel imaš kakvu naknadu preko banke ... na paypalu nema ... čisti transfer love ...

onda paypal  :nod:

jer preko IBANa ima nadokande. Kilson imas paypal access, ako nemas nadji nekoga i uplati svoj dio. Cujemo se na mail  :good:

Paypal
m.pesek@seznam.cz

zeko mi ti damo pare pa nam uplatis to, jel moze to?

Offline medo

• 2.5
  • **
  • dejan777
« Odgovori #123 : Čet 14:15:35 20.10.2011. »

Mika 2para
Kilson 2para
Ante 2para
Grdi 2para
dejan777 1par nesrecho  :sablja:

te kopce, jel tako jazoti? cetri komada u cetri coska/kantuna haube i  :sablja:

...AR 75 stealth edition ...fast as a shark....

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #124 : Čet 14:16:54 20.10.2011. »
prvo mi lik treba poslati invoice na moj mail po čemu mu mogu platiti ...

drugo
kad mi dođe račun na naplatu znači krajem ovog početkom slijedečeg mjeseca moram imat vašu lovu da platim to jer nemam lufta sa lovom da uletim ako netko zakaže i mora ga se čekat ....

znači tko nezna jel bu imao lovu za 10-14 dana taj je  :truba: i ja neulazim u taj deal ... morate mi bit sigurni 100% da imate lovu jer ja nemam mogučnosti pokrit vaš trošak

treće

treba se dogovoriti sa likom da mu uplate ako su odvojene (znači kilson za sebe plaća) imaju jednaku doznaku ... npr. AR75 hood and parts payment 1/2 i onda kilson uleti sa istom doznakom samo je razlika u ovim brojevima na kraju ... znaći on piše AR75 hood and parts payment 2/2 ... kako bi čovjek znao da mu je naša naruđba financijski pokrivena

četvrto

treba mu naglasiti da je paypay shipping adresa nevažeća nego ona navedena u mailovima ... grdi to ti organiziraš da mi neuleti doma na adresu ... ja platim i uzmem vam lovu a ostalo me nezanima

tak otprilike je moje mišljenje pa sad vi vidite jel vam je to ok ili ne

« Zadnja izmjena: Čet 14:26:39 20.10.2011. z3kan »

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #125 : Čet 17:10:37 20.10.2011. »
prvo mi lik treba poslati invoice na moj mail po čemu mu mogu platiti ...

drugo
kad mi dođe račun na naplatu znači krajem ovog početkom slijedečeg mjeseca moram imat vašu lovu da platim to jer nemam lufta sa lovom da uletim ako netko zakaže i mora ga se čekat ....

znači tko nezna jel bu imao lovu za 10-14 dana taj je  :truba: i ja neulazim u taj deal ... morate mi bit sigurni 100% da imate lovu jer ja nemam mogučnosti pokrit vaš trošak

treće

treba se dogovoriti sa likom da mu uplate ako su odvojene (znači kilson za sebe plaća) imaju jednaku doznaku ... npr. AR75 hood and parts payment 1/2 i onda kilson uleti sa istom doznakom samo je razlika u ovim brojevima na kraju ... znaći on piše AR75 hood and parts payment 2/2 ... kako bi čovjek znao da mu je naša naruđba financijski pokrivena

četvrto

treba mu naglasiti da je paypay shipping adresa nevažeća nego ona navedena u mailovima ... grdi to ti organiziraš da mi neuleti doma na adresu ... ja platim i uzmem vam lovu a ostalo me nezanima

tak otprilike je moje mišljenje pa sad vi vidite jel vam je to ok ili ne

za pare ne brini jer nams posla sa jazavcima koji nemaju 5 lipa u dzepu nego sa 4 odrasla jazavca punih para ko Grcka  :D:

vezano za split i fakturiranje prepusti meni, pare ces dobiti unaprijed da nemas jebe, kilsonm placa iz Srbije i tu kordinirati ja!
isporuka te ne treba sekirati jer koji je to tovoj problem, to dodje i momentalno dolazimo po to, ili ako moze moja ili Mikina adresa neka bude delivery address
pitanje je bilo okvirno da li ti mozes dati uslugu da upatis preko paypal kao sta i ja nanasam tudje djelove po Becu i jebem se s tim, a realno je 10x veca zajebancija ali pomognom ako mogu, kapiši

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #126 : Čet 18:22:41 20.10.2011. »
ja vam uplatim prek paypala ... kad mi dođe račun doma uplatite ili mi date lovu kako god ... ništa prije jer uplatu u eurima oni preračunavaju po tečaju tog dana ... tako da kad mi dođe doma uplatnica ja javim koliko treba i to je to ... niš unaprijed ... samo da lova bude tu kad treba ...

e sad najbolje bi bilo adresirati na miku jer on može sa kombijem od bačve to pokupiti iz carinarnice ... dobije u pošti obavijest da je dobio paket i da dođe kam već treba doć ... račun bi čeh trebao poslati sa paketom ili kak već mislite to cariniti jer oni ti to budu otvorili tam moš bit siguran u to jer su start/stop switch otvarali  :nod:

ja na paypalu mogu promjeniti delivery adresu al niš neuplačujem bez invoica od čeha jer sam več jednom tako zaplivao pa sam 45 dana ganjao lovu nazad i izgubio 20% od uplačene svote ... pitaj čeha da mi na mail pošalje invoice sa svim troškovima i rješi se ako mika može to sa kombijem srediti kad dođe u hr  :good:

Offline kilson

• 3.0
  • Fuck me I'm famous!
    • ARCS
« Odgovori #127 : Čet 18:49:17 20.10.2011. »
Ja sam pronasao opciju za paypal. Mogu ja Zekanu prebaciti pa da se sve plati odjedared. Razmisljam nesto, najbolja bi fora bila da se te haube bace na neki autobus ako ima na relaciji ZG - Prag jer je tip blizu Praga.

Mislim da bi svaki vozac preneo sve to za 50 jura i platio coveku prilikom preuzimanja...  :idea: Ideja je da se ne cima Zeka, foliranje carinika i da roba bude definitivno preuzeta. Sta mislis Grdelice?
Alfaholics CC
German wheel source :lol:

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #128 : Čet 19:09:06 20.10.2011. »
nevjerujem da se vozaći budu zajebavali sa njima za 50 eura ... čisto zbog veličine,ako mu na granici carinik kaže otvaraj bunker on je  :truba: ... ajde da treba samo kopče kupit al haube i to još 4 komada  :joj: :DD: :DD:

mislim da ti je najbolje normalnim putem to obaviti ... ako možete čeha cimnuti da napiše manji račun to je + kod carine

daj ti meni reci jesi li ti kad na paypal primao novac ... ja nisam nikad ... možda nebi bilo loše da daš lovu grdom kad se vidite a on uleti za tebe ako se bude uplačivalo prije toga

jebe me paypal balance ... znači toliko i toliko love imaš na paypal računu i kad idem platit veču sumu neznam jel on taj balance očisti pa ja još nadodam koliko fali ili taj balance ostane netaknut  :neznam:

a mi ti nemožemo otić u banku i reć ja bi digo lovu sa paypala ... to ti kod nas neprolazi ... lova na računu od paypala ti je ono nedodirljiva ... moš samo trošit nemožeš dignut

Offline sale75

• 3.0
  • alfetta 2.0
« Odgovori #129 : Čet 19:37:03 20.10.2011. »
napravite TT do njega  ;) :D:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #130 : Čet 21:03:18 20.10.2011. »
Ja sam pronasao opciju za paypal. Mogu ja Zekanu prebaciti pa da se sve plati odjedared. Razmisljam nesto, najbolja bi fora bila da se te haube bace na neki autobus ako ima na relaciji ZG - Prag jer je tip blizu Praga.

Mislim da bi svaki vozac preneo sve to za 50 jura i platio coveku prilikom preuzimanja...  :idea: Ideja je da se ne cima Zeka, foliranje carinika i da roba bude definitivno preuzeta. Sta mislis Grdelice?

To je teze sranje i zajebancija osim ako imas soleta koji bi se s tim zajebavao, a i koji bi to kreten trebao biti ovaj ceh da to ide nositi na nekakav autobusni kolodvor u Prag  :DD:
Drugo lik zivi u biti na granici sa Njemackom i nije blizu Praga...dakle prijedlog odbijen  :D:

Idemo kako je Zeko gore napisao. Kompletna uplata ide preko Zeke, ja cu rijestii Kilson za tebe i ti ces meni dati novce, to se ja i ti dogovorimo kako i kada  :good:

Naravno da je sa cehom vec dogovoreno i ide vrijednost racuna koju mi kazemo, rekao sam mu okvirno 50€ nek pise, kaj se njega tice mozemo i 10€ staviti vrijednost...

Posiljka je velika gabaritima, ali po kg to sve skupa nema kg koliko ima jedna normalna prednja hauba...cca 20-25kg to ima u totalu sa kopcama i ambalazom...
« Zadnja izmjena: Čet 21:04:18 20.10.2011. Grdi »

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #131 : Čet 21:13:58 20.10.2011. »
onda samo neka se Mika izjasni jel može to na njega i kombi mu je dostupan i moglo bi se to uzet  :nod:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #132 : Čet 21:16:15 20.10.2011. »
onda samo neka se Mika izjasni jel može to na njega i kombi mu je dostupan i moglo bi se to uzet  :nod:

kaj se ti brigas, opusti se, lako za kombi, imamo kombinacije i ja i Mika...bit ce sve na mail dalje dogoovreno (Mika i ja samo na mobilnom u vezi kad jazo nece mail da prati  :D:)...dobro veli sale, trabalo bi TT baciti do gore  :DD: :DD: :DD:

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
« Odgovori #133 : Čet 22:07:27 20.10.2011. »
 :good: :sablja:
Streha,bok,kotaci

Offline kilson

• 3.0
  • Fuck me I'm famous!
    • ARCS
« Odgovori #134 : Sub 21:19:13 22.10.2011. »
Hej, idem u ponedeljak za Sloveniju... Ima li ko iz ZG-a da se nadjemo na autoputu da mu ubacim koji evro u dzep :)
Alfaholics CC
German wheel source :lol: