0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Onda je rjeseno!Glave 24 v i struja od 3.0 QV ( jel to Grdi ima??)Moram dovest frenda da provjeri i premjeri cilindre i radilicu.JBG, novi sam u ovome!
Zbog same brutalnosti 12V motora i sirove snage koju ima radi 2 ogromna ventila po cilindru ja mislim i da bi 12V glave bile dovoljne uz neku struju tipa Autronic sto stavljaju Australci ili Vems ili Megasquirt ili nesto u tom smislu.Mislim da Grunf govori istinu o rasponu snage od 800 do 4000 okretaja i da posli toga nema nista ali isto tako mislim da je to do neadekvatne elektronike ili ti ga motor managementa koji nije bio u stanju pratiti potrebe tog motora za gorivom i zrakom.Zamislite da je staviti 3 dupla karburatora od 33-ojke i elektricnu pumpu koja ce na 0.3 bara dati dovoljnu kolicinu goriva i zraka kroz karburatore tom motoru.Mislim da bi bilo veselo od 800 do ko zna koliko okretaja.Samo bi jos trebalo uzeti razvodnik od Jetronic struje jer ima halo davac u razvodniku i spojiti ga na modul paljenja kao sto ima pravi STOJADIN ili 33-ojka i eto iskre.Jure ja ovo malo naglas razmisljam.Ovaj plan sa karburatorima bi bila naj jeftinija opcija za prvu ruku.Doduse ne za potrosnju ali za izvlacenje snage iz motora u svim podrucjima rada.
Koliko sam skužio po netu, jebeno ih je nać...a po spominjanju nekih, Schulze ne da dihtunge, ni karike bez Big bore seta.To još moram provjerit!Nema predaje!
MS ti je dosta jeftiniji ali ima i zajebancije za poštelit, Peras ga ima na svom protonu i auto ubija. To je onaj lik s kojim si nosio TS :D