Pa to i planiram

,ali dobraaaaa slika svejedno
Danas situacija ovakva.... da vas ortujem malo kad već nisam dugo....
Prebacim pumpu sa drugog turbaka ( prvo nije radila, samo je zujala ali bila kao zapekla i onda je izudarao dobro čekičem i proradila, 4 puta je stavljao i skidao i na kraju upali auto ono supeR) i krenem se voziti i ono prvo polako dok se ne ugrije malo... i onda pedala do metala......i?? oprostite na izrazu, ali auto
jebe majku i leti zrakom, obrazi ti krenu prema nazad i ko da ti se nešto zabilo u sic sa zadnje strane i gura te...vozio sam svašta, ali ovo je bilo jebenije, svega mi. (bez ljutnje 3.0, 0 -nije moždabrže,ali je osjećaj jebeniji)
Napravim 3km, dođem do Tomislava da se pohvalim i krenemo se vozit i nakon što sam ubo i terću i zabio gas u pod, on viće, dosta je kume. Onda krenemo u drugu ulicu i ja ga opet poderem i skuži čovjek da mi puni preko 1,5, ja to naravno nisam ni gledao. Onda se sjetim da sam slagao crijeva na pierburgu kao što je na QV prije nego sam promjenio pumpu.

Uglavnom, brtva nije bleknula sve sam vratio kako je bilo, ali po nekom opisu vas koji imate turbake, auto bi i trebao ići tako jebeno, možda meni kazaljka ne pokazuje dobro inače??
i još jedna stvar zajebana...kada sam vratio sve kako je bilo, auto puni nekih propisnih 0,75 i naravno ne ide nikako...

... i kada iskopčampierburg puni nekih 0,5 i ide znatno bolje

E sada rubrika s pitanjima:
Kako su kod vas koji imate turba spojena ona mala crijeva na pierburgu?
Meni je ovako na Turbu:
Jedno malo crijevo iz IC-a ide na regulator tlaka goriva. Jedno crijevo sa waste gate-a ide na zadnju stranu pierburga ( mislim do blatobrana), i drugo donje crijevo sa waste gatea isto na tu stranu.
S prednje strane pierburga mi ide crijevo s one drame za sakupljanje uljnih para
Ovako je na QV:
Ono crijevo sa one drame za uljne pare nema veze sa pierburgom i uštekano je negdje iznad kartera u blok, vjerojatno da se kondenzat vrati u karter..
U pierbirg idu direktno jedno crijevo sa IC-a ( ono što je kod turba uštekano u regulator pritiska goriva) i jedno crijevo sa regulatora pritiska goriva sa zadnje strane, odnosno do blatobrana. S prednje strane pierburga uštekano je gornje crijevo sa waste gate-a, donjeg uopće nema
E sad,.... kada sam ja uštekao to crijevo sa waste gatea direkt naprijed u pierburg ( mislim na stranu do motora ), auto jebo majsku i priuštio mi nalijepših 5 min otkad ga uopće slažem..
Je li moguće da meni kazaljaka pritiska turbine pokazuje toliko krivo i da auto u biti treba jebat majku tako??
Kako je to kod vas, jel može malo nekih slika ili opisa? Bolestan sam sad. Osjećaj je bio ...milion dolara