Ajde ovako...
problem je isao ovako sa TT motorom i jakim kretanjem:
prvo su pucale gume kardana, prvo prednja a onda i ostale...
onda je ojacao gume sa nekim iz bmw-a 540 i onim stitovima protiz razletanja
onda su mu pukla 3 prednja kardana, ona kratka
onda je narucio i papreno platio nov carbonski kardan iz jednog dela
onda su mu poceli pucati oni puzevi na ulazu u menjac, sam trokraki onaj na pocetku menjaca
posle par tih, onda je i njega ojacao i preradio sve veze na kardanu, jacim i debljim...
onda mu je pukao menjac na slici i posle jos par komada dok se nije uverio da nije samo u tom 1 bio problem...
na kraju je zavrsio sa menjacem napred i diffom iz nekih drugih kola ne secam se cega jer je lomio tanjire na alfinom...
ali on sam priznaje da voli da auto vozi samo tako i da voli da krece sa 235 gumama sa dropovanjem kvacila... jbg.. voli siledzija i ima pare ocigledno :)
u svakom slucaju od najslabijih ka najjacim idu gume kardana, prednji kraci kardan, zvezda na menjacu i sam menjac posle... to je to... sve je to projektovano lepo za neku snagu... i to amortizuje i trpi... ali cim krenes da pojacavas 1 deo svi ostali pocnu da trpe vishe nego sto su projektovani da trpe... to je problem... kao sto se i prica do 270-280ks sve je ok... ~320 ako pazis kako kreces i menjas brzine... i stvari su gore naravno ako imas turbo... atmo jos kako tako...
Imas na alfa bb-u sve lepo razlozeno u par tema od likova koji furaju od v6 TT preko obiznih 2.0t do JJa sa onim 3.7 trkackim zverima... on je veoma ok lik i mozes svasta da naucis na njegovom ogromnom iskustvu sa velikim snagama i sve zeli da objasni i pokaze u slikama...