Area Servizio > Styling

Veloce branik, zanima nekoga?

<< < (2/22) > >>

Isus:

--- Citat: kilson - Pet 00:27:15   26.07.2013. ---Provericu za tezinu ali kapiram da ce biti laksi od TS-ovog jer nece ici onaj unutrasnji kutijasti profil. Pored toga mozes da narucis jedan sloj manje pa onda da trpas alu lajsne  :DD:

Vezano za rupe, ne znam sta si smislio ali ih i ja imam iza tablice i otvorio sam ih sa onom testerom za cep od plina - tako cu i ovde uraditi.

Za dostavu u HR nemam pojma, ali ako ste se uklopili sa EU zakonodavstvom jedna izjava izmedju kupca i prodavca sve resava. Npr. Covek koji mi je nosio felne za Svajcarsku je sa sobom nosio izjavu i ulazio u eu, izlazio i ulazio u ch bez problema nekih 10ak puta do sada. Ono sto je bitno, ne mogu ga ja preneti preko grane, ali ga mogu usluzno dovesti do iste.

--- Kraj citata ---

Off:

Prijatelju, puno očekuješ, da smo se uklopili u EU :DD:

Odreila nam carina do 150€ iz EU ne plačaš niš, preko si jeboi ježa, jebena uklodba :DD:

Grdi:

--- Citat: MIKA 75 - Čet 20:42:24   25.07.2013. ---Napravis rupu sa ubodnom :nod:

--- Kraj citata ---

zna al reko moze mestar to i sam odraditi...
kilson kad se to najranije moze realizirati?

kilson:
Hmmm, ovaj lik nema iso 9000  :DD:

Po slobodnoj proceni nekih 15 dana, ali ako sve bude teklo glatko. Pravice model, pa cu ici u inspekciju itd.

Grdi:
koji ce mi k iso9000 :D:

ajd pa javi kako to izgleda  :sablja:

kilson:
Rece mi covek da bi ocekivana tezina bila negde oko 5 kg.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju