Area Servizio > Styling
Veloce branik, zanima nekoga?
kilson:
U pregovorima sam da se odlije kalup i odradi veloce prednji branik. Cena po komadu bi bila 130e, kacenje standardno kao kod TS-a i dolazio bi u spric gitu. Troslojni poliester, ceo branik bi bio iz jednog komada...
Ima li zainteresovanih za isti?
Grdi:
kolika tezina i da li moze jos extra rupa na mjestu gdje dodje tablica auta...posaljem ti kako sada imam...
MIKA 75:
Napravis rupu sa ubodnom :nod:
majstor75:
jel moguća dostava u Hr? :82:
mene zanima :good:
kilson:
Provericu za tezinu ali kapiram da ce biti laksi od TS-ovog jer nece ici onaj unutrasnji kutijasti profil. Pored toga mozes da narucis jedan sloj manje pa onda da trpas alu lajsne :DD:
Vezano za rupe, ne znam sta si smislio ali ih i ja imam iza tablice i otvorio sam ih sa onom testerom za cep od plina - tako cu i ovde uraditi.
Za dostavu u HR nemam pojma, ali ako ste se uklopili sa EU zakonodavstvom jedna izjava izmedju kupca i prodavca sve resava. Npr. Covek koji mi je nosio felne za Svajcarsku je sa sobom nosio izjavu i ulazio u eu, izlazio i ulazio u ch bez problema nekih 10ak puta do sada. Ono sto je bitno, ne mogu ga ja preneti preko grane, ali ga mogu usluzno dovesti do iste.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju