Area Servizio > Styling
Interijer cuning
Grdi:
jakov kokpit 75ice ide uz taj auto tako da oblik kokpita zadrzi, a koje cukice ces staviti unutra to je do tebe, mozes napraviti sta god hoces...
recimo mozes se napraviti kompletno novi kokpit da ima liniju i formu orginalnoga i da ima 1kg tezine od plastike (radi covjek u Istri)...podloga plastika obucena u karbon i samo rezes rupe za cuke ili za orginalni brzinomjer itd...
puno posla, a upitan rezultat...ako si race verijanta onda vrijedi posla
jakov:
--- Citat: z3kan - Ned 13:05:35 27.01.2013. ---http://alfa75.net/forum/index.php?topic=3329.45
strana 4
--- Kraj citata ---
:good:
--- Citat: Grdi - Ned 13:21:07 27.01.2013. ---jakov kokpit 75ice ide uz taj auto tako da oblik kokpita zadrzi, a koje cukice ces staviti unutra to je do tebe, mozes napraviti sta god hoces...
recimo mozes se napraviti kompletno novi kokpit da ima liniju i formu orginalnoga i da ima 1kg tezine od plastike (radi covjek u Istri)...podloga plastika obucena u karbon i samo rezes rupe za cuke ili za orginalni brzinomjer itd...
puno posla, a upitan rezultat...ako si race verijanta onda vrijedi posla
--- Kraj citata ---
koliko cca kosta taj sport u Istri?
nije meni do novog kokpita radi tezine nego bi zelio malo i oku ogoditi, pa jedno sa drugim... znam da mora ostati onako kako je vanjski rub, ali evo recimo ovako
Uploaded with ImageShack.us
samo sta sam trazio kako da stavim one duplje unutra jer mi se nekako sa ovim cini premodernim za alfu
jakov:
neznam kako bi se ovo od gtv-a uklopilo, mislim samo na ovaj gornji set, ne na kruskot
imam mastu krokodila
Uploaded with ImageShack.us
Grdi:
gtv kokpit mi je iskreno bezveze (meni)...radje bi 75 kokpit u gtv
ako te rajcaju druge cuke, izvadi orginal cuke i zabij unutra te koje zelis, okolo u plastici (npr. obucena u carbon foliju) podloga i to je to...ovo gore iz sjajnog metala mi se ne svidja, ali zato ona race digitalna univerzala cuka kara kevu (funkcionalna je) ali takve cukice kostaju
koliko kosta prica izrada novog kokpita po orginal uzorka ne znam ali mogu saznati...covjek radi za trkace u HR
sve u svemu nahranji svinje i nista ne diraj :D: previse drkanja, a nema puno benefita osim ako nisi postao racer ;)
jakov:
ma bolje nemoj saznavati nista jer ce me samo rajcati
a sta se tice one digitalne vjerovatno je jeftinija nego sve posebno ici uzimati ali, ponovo, meni radi gusta rade bi isao na analogno.
ovo sta govoris, od stakloplastike napraviti podlogu, uvaliti satove unutra i obuci u foliju se ne cini lose :good:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju