Area Servizio > Styling
Interijer cuning
Grdi:
--- Citat: jakov - Ned 14:01:44 27.01.2013. ---ma bolje nemoj saznavati nista jer ce me samo rajcati
a sta se tice one digitalne vjerovatno je jeftinija nego sve posebno ici uzimati ali, ponovo, meni radi gusta rade bi isao na analogno.
ovo sta govoris, od stakloplastike napraviti podlogu, uvaliti satove unutra i obuci u foliju se ne cini lose :good:
--- Kraj citata ---
ONO digitalno nije jeftino, vjeruj, ako vrijedi...400€ pa nadalje
ne od staklo plastike jer ti ne treba cvrstoca, nego plastika obucena u foliju, imas kod mene i Mike tako odradjen dio gdje dodje ARC
jakov:
400 eura? pa samo contagiri je 250-350 eura, stavi jos cukicu ili dvije i eto te preko 400.
gdje se moze naci plastika za podlogu? koliko je to debelo?
je imas kakav link gdje ima vise tih digitalnih?
Grdi:
--- Citat: jakov - Ned 16:30:40 27.01.2013. ---400 eura? pa samo contagiri je 250-350 eura, stavi jos cukicu ili dvije i eto te preko 400.
gdje se moze naci plastika za podlogu? koliko je to debelo?
je imas kakav link gdje ima vise tih digitalnih?
--- Kraj citata ---
plastika ko plastika vulgaris....pa ima plasticnih ploha gdje oces, recimo bauhaus, debljina, toliko da se ne savija lako, recimo 2mm-3mm koliko vec oces
urice su u pravilu 50€ po komadu (bolja kvaliteta)...brzinomjer i okretaje se igraj...ovaj digi se moze stelati i to je prednost
jakov:
dobro si rekao, kosta kosta...
http://www.demon-tweeks.co.uk/motorsport/dash-displays/stack-st8100-race-rally-dash-display
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju