Da ja vas decki nesto ozbiljno pitam i molim bez ljutnje ako sam krivo shvatio

Dakle najveci susret alfista u godini je na Grobniku (Rijeci) tocno 08. i 09.lipnja 2013. gdje pored samog RI susreta i zezancije imamo i Grobniku stazu na 1-2h. Ovo je jedinstveno na prostorima exYU jer jedino je Grobnik prava trakaca staza u exYU.
Za taj susret se zna da je u tom terminu vec neko vrijeme, aljmo reci minimalno jedan ili cak dva mjeseca.
E sad pitanje...jel to neko tjeranje inata organizirati tocno u tom periodu TT2013 ili sta? Dakle bez ljutnje, ali me zanima razlog zasto da jedan alfisti.hr susret bude bez 75ica? Pitam ovo isto iz razloga jer znate da sam usao u predsjednistvo Alfa kluba i bilo bi mi jako zao da se ne pojave 75ice u Rijeci.
U redu je biti sekta ljudi, ali molim vas nemojmo pretjerivati. Moja iskrena zelja i zelja svih u Alfa klubu je da se transaxle ekipa pojavi u Rijeci tako da ova organizacija TT2013 u identicnom periodu samo na juznoj strani Jadrana mi bas nije jasna?!
Ja Vas lijepo molim u svoje osobno ime, a znate me vecina sta sam, kakav sam i kako funkcioniram - uvijek, ali uvijek govorim sve u facu zato ovdje direktno pitam i molim ako je ikako moguce ili da organizirate TT2013 sa finalom u Rijeci ili da ga prebacite na neki drugi termin

Unaprijed zahvaljujem!
Grdi