nema veze niti broj šasije niti tko želi imat jedini evo ili veloce kit u HR ... da se tako gleda onda po tome bi samo nekolicina vozila 75ice i to svaki različite boje i različite motorizacije sa različitim brojem šasije i različitim plastikama po autu i nedo Bog da su iste boje ili da su na istom mjestu zgrebane

... jbt ... čemu onda sva aftermarket oprema za auto industriju po tome mišljenju ... to se nekupuje da bi mi uz broj šasije stajalo evo ili veloce ... ma bmk kaj piše ili da bi bio jedini ... ako mi se to sviđe i ako imam mogučnost si to kupiti zašto si nebi kupio ... ako pri tome ima više zainteresiranih zašto si nebi smanjili troškove ... a situacija je takva da netreba raditi popis želja i tko bi htio nego treba raditi popis tko sad ovoga trena ima 5 soma kuna da to iskešira ... samo takav popis prolazi ovo ostalo je

znači tko ima pare neka napiše ja imam pare i kupio bi cijeli kit,ove spike sam blatobran i pol praga nemojte nit pisati jer zbog toga sigurno nebudem maltretirao lika 2500km odavde da mi pakira i tražio link u Ljubljani da mi to preuzme