0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ako je manđetna dobra a nema masti,samo je otkačiš na debljem dijelu,natrpaš masti i vratiš,5min posla a može spasit zglob
nop, kod mene je obrnuta situacija, manzeta je pukla a masti sada ima po cijeloj felgi
a necu skidati servo letvu ako uspijem nabaviti nosac za pumpu, ne zbog samog serva nego je direktnija. d2 i koni sam stavio u istu recenicu samo radi opcije stelanja, naravno da to ne usporedujem. nego mi se svida ovo kod bilstaina, da odmah dode kako treba i gotovo. to za nabijanje neznam, nabija i sad ovako u podu. ma mislim, sa bilstainom sam siguran da necu napraviti nista krivo, ako je koni jos i bolji super, cak su i jeftiniji. nego sta kazes na tu manzetu, je to odmah za skidat ili moze cekat neko vrijeme pa kompletno trapove uredim u komadu?
uz novu manžetnu večinom dobiješ i mast,tako da
manžetu mjenjaj ako možeš što prije jbg
Ja sam na B6 i meni je to ok. (moja nije skroz u podu)
a da provaš sa OSRAV amortizerima, meni su draži nego koni, jer ti e štelovane tvrdoće izvana i sam amortizer je kraći, tako kad auto spustiš ne nabija i netuku amortizeri u kraj...kad digneš auto na dizalicu kola ostanu kako jesu a nerastegnu se metar od karoserie. Vozio sam mirovu i super se ponaša sa njima
Jakove, ovo triba
jesi vidio jel to OSRAV sta mauro iz pule nabavlja? ta marka je mislim prva ugradnja na novije alfe? znaci ako uzmem skraceni amortizer necu auto morati toliko podignuti da imaju dovoljan hod? gledao sam malo dijelove za trap. nasao sam za sada jedino FRAP jabucice, spone i to. sta vi stavljate na aute?
3600 kunića