Autor Tema: Imaginarni Auto  (Posjeta: 126411 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline jakov

• 2.5
  • **
  • Nikad Siti, Uvijek Zedni
Odg: Imaginarni Auto
« Odgovori #15 : Pet 14:19:49 22.06.2012. »
a necu skidati servo letvu ako uspijem nabaviti nosac za pumpu, ne zbog samog serva nego je direktnija.
d2 i koni sam stavio u istu recenicu samo radi opcije stelanja, naravno da to ne usporedujem. nego mi se svida ovo kod bilstaina, da odmah dode kako treba i gotovo. to za nabijanje neznam, nabija i sad ovako u podu. ma mislim, sa bilstainom sam siguran da necu napraviti nista krivo, ako je koni jos i bolji super, cak su i jeftiniji.

nego sta kazes na tu manzetu, je to odmah za skidat ili moze cekat neko vrijeme pa kompletno trapove uredim u komadu?
Clint: "Svatko ima pravo jednom u zivotu ispast naivcina"

Offline sale75

• 3.0
  • alfetta 2.0
« Odgovori #16 : Pet 14:23:56 22.06.2012. »
ako je manđetna dobra a nema masti,samo je otkačiš na debljem dijelu,natrpaš masti i vratiš,5min posla a može spasit zglob

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #17 : Pet 14:32:55 22.06.2012. »
ako je manđetna dobra a nema masti,samo je otkačiš na debljem dijelu,natrpaš masti i vratiš,5min posla a može spasit zglob

nop, kod mene je obrnuta situacija, manzeta je pukla a masti sada ima po cijeloj felgi

Offline Dr. Fabi

• 2.5
  • **
« Odgovori #18 : Pet 14:52:19 22.06.2012. »
Ja sam na B6 i meni je to ok.  :super: 
(moja nije skroz u podu)
« Zadnja izmjena: Pet 14:53:45 22.06.2012. Fabrizio Giovanardi »
osvetnik  :sablja:

Offline sale75

• 3.0
  • alfetta 2.0
« Odgovori #19 : Pet 15:43:19 22.06.2012. »
nop, kod mene je obrnuta situacija, manzeta je pukla a masti sada ima po cijeloj felgi

uz novu manžetnu večinom dobiješ i mast,tako da  :good:

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #20 : Pet 15:48:17 22.06.2012. »
a necu skidati servo letvu ako uspijem nabaviti nosac za pumpu, ne zbog samog serva nego je direktnija.
d2 i koni sam stavio u istu recenicu samo radi opcije stelanja, naravno da to ne usporedujem. nego mi se svida ovo kod bilstaina, da odmah dode kako treba i gotovo. to za nabijanje neznam, nabija i sad ovako u podu. ma mislim, sa bilstainom sam siguran da necu napraviti nista krivo, ako je koni jos i bolji super, cak su i jeftiniji.

nego sta kazes na tu manzetu, je to odmah za skidat ili moze cekat neko vrijeme pa kompletno trapove uredim u komadu?

manžetu mjenjaj ako možeš što prije jbg

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #21 : Pet 17:21:45 22.06.2012. »
uz novu manžetnu večinom dobiješ i mast,tako da  :good:

manžetu mjenjaj ako možeš što prije jbg

ma onda cu uzet sve 4 i gotovo, sta cu cekat da sljedeca pukne bezveze

Ja sam na B6 i meni je to ok.  :super: 
(moja nije skroz u podu)

ma i ja cu ciljat na to, nekako sam stekao povjerenje sada stajaznam

nego ima li tko taj nosac pumpe za servo?

Offline ANTE

• 2.5
  • **
« Odgovori #22 : Sub 16:21:23 23.06.2012. »
a da provaš sa OSRAV amortizerima, meni su draži nego koni, jer ti e štelovane tvrdoće izvana i sam amortizer je kraći, tako kad auto spustiš ne nabija i netuku amortizeri u kraj...kad digneš auto na dizalicu kola ostanu kako jesu a nerastegnu se metar od karoserie. Vozio sam mirovu i super se ponaša sa njima
ALFA 75 6V i FIAT RITMO 125 TC ABARTH

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #23 : Sub 17:41:33 23.06.2012. »
a da provaš sa OSRAV amortizerima, meni su draži nego koni, jer ti e štelovane tvrdoće izvana i sam amortizer je kraći, tako kad auto spustiš ne nabija i netuku amortizeri u kraj...kad digneš auto na dizalicu kola ostanu kako jesu a nerastegnu se metar od karoserie. Vozio sam mirovu i super se ponaša sa njima

Ante koja im je cijena jel se zna otprilike?  :82:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Q ORO

• Gost
« Odgovori #24 : Sub 22:57:37 23.06.2012. »
 :bravo: :bravo: Jakove, ovo triba  :drink:

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #25 : Ned 10:51:03 24.06.2012. »
:bravo: :bravo: Jakove, ovo triba  :drink:

jesi vidio  :D:

jel to OSRAV sta mauro iz pule nabavlja? ta marka je mislim prva ugradnja na novije alfe?

znaci ako uzmem skraceni amortizer necu auto morati toliko podignuti da imaju dovoljan hod?

gledao sam malo dijelove za trap. nasao sam za sada jedino FRAP jabucice, spone i to. sta vi stavljate na aute?

Offline sare 75

• 2.0
  • **
« Odgovori #26 : Ned 12:56:38 24.06.2012. »
jesi vidio  :D:

jel to OSRAV sta mauro iz pule nabavlja
? ta marka je mislim prva ugradnja na novije alfe?

znaci ako uzmem skraceni amortizer necu auto morati toliko podignuti da imaju dovoljan hod?

gledao sam malo dijelove za trap. nasao sam za sada jedino FRAP jabucice, spone i to. sta vi stavljate na aute?

:nod: :nod:

3600 kunića :D:

Para nije problem,para se nema...

Offline ANTE

• 2.5
  • **
« Odgovori #27 : Ned 14:20:01 24.06.2012. »
za cjenu neznam (pitate Mira), al znam da auto može bit nisko dosta a da kad naletiš na neki prijelaz asfalta, rupu pri većo brzini ne završiš iz trake u traku i amortizeri su duplo širi od standardnih.
Vozija sa na novim žutim konijima  i nije mi se svidilo ko na ovima.
ALFA 75 6V i FIAT RITMO 125 TC ABARTH

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #28 : Ned 16:40:09 24.06.2012. »
:nod: :nod:

3600 kunića :D:

3600 kuna, to je ok cijena, u rangu sa b6 i konijima... ali do toga ima jos vremena

sad me zanima dal je FRAP ok, jer mi lokalni diler tu jedino to ima za 75-icu za trap. je stavljao tko to? mislim, sta vi stavljate na auto od dijelova trapa?

koji uniboli idu na auto za cestu? onaj za de dion?

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #29 : Ned 20:29:52 24.06.2012. »
ja imam neke frapove djelove na ovjesu meni su ok  :nod: ... pozdravi Nevia  ;) :D: :super: