Area Servizio > Styling

Limene oplate vrata

(1/6) > >>

Mirko:
Jel ko stavlja lim umisto sperploce na unutrasnjost vrata, ima li ko kakvu ideju? Ja sam mislija iskrojit lim, tapecirat i zavidat  :D:

majstor75:

--- Citat: Mirko - Sub 18:44:03   25.02.2012. ---Jel ko stavlja lim umisto sperploce na unutrasnjost vrata, ima li ko kakvu ideju? Ja sam mislija iskrojit lim, tapecirat i zavidat  :D:

--- Kraj citata ---

a ćemu to?  :82:

zašto ne naći drugu šperploču i nju tapecirati? pa lakša je od lima?

Mirko:
Sperploca mi brzo propadne jer voda ulazi u vrata sa svih strana, mislija sam onaj tanki lim, a i nece me spasit dva kg vise manje

majstor75:

--- Citat: Mirko - Sub 18:50:54   25.02.2012. ---Sperploca mi brzo propadne jer voda ulazi u vrata sa svih strana, mislija sam onaj tanki lim, a i nece me spasit dva kg vise manje

--- Kraj citata ---

a da je staviti pleksiglas?  :82: dobro nije ni on lagan, ali svejedno je lakši od lima!

ili jednostavno riješiti to di ti pušta vodu! npr naštelati vrata i promijeniti gume vrata!

meni je isto ulazila voda u zelenu na prednja liva i zadnja desna vrata dok god nisam gume izmijenjao! sad je ok!

Igica:
Imaju ti Mika i Grdi limove iznutra. Po meni je lim najjednostavniji. Odrežeš na mjeru, zanitaš i bok. To je takni lim, nije on težak, nećeš valjda stavljat pločevinu od 6 mm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju