0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ima netko za posudit debimetar da vidim dal je u njemu problem.........kad ga iskljucim auto radi lose,ali bez promjene sa i bez njega.,....i nekako mi lose izgledaju one gume sta spajaju usisnu granu sa glavom........di ih ima za kupit.........i posto......?auot ne prima gas........ne radi na 4 cil........ali radi ujednaceno,sve sam pregledao i sve izgleda ok........
-jel upalila..........što je u igri ,jesi naša
nisam vise pametan...........danas cu skinut injektore i njih provjerit..........rezervar cu skinut..........auto sad vergla i ne reagira...........a svjecice daju iskru.....sto je najbolje.........nego ..........mogu nabavit 3.0 12v iz 164........koliko mi jos dodatnih pizdarija treba dfa ga uglazbim u 75........posto me dosad to nije nimalo interesiralo...........ali kako me poceo TS maltretirat........sam presao i na mracnu stranu.......
prvo se ti nauči nosit s problemom ts i rješi to onda razmišljaj o v6 i nema nego daj nešto više složi
jebo majku,auto uparkirao u garazu,promijenio lamelu i getribu,vratio nazad i motor vise nece........nista na motoru nisam dirao........oce tko kupit motor...? TS.......dobar....