0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sta je reko Rusty bit ce neka jeba, supernova ili nesto ce opizdit Cico cestitam, ajd bravo
u nedjelju gren za zagreb.....moran ju jos malo ustelat......jos malon trokira,sutra cu injrktore odnest na ciscenje.....ostalo bi trebalp bit ok,i zadnje kocnice mi blokiraju,moram ih pregledat,,,,,,,
a puno san se vozia......... dogadja mi se nesto veoma cudno..........auto ne prima gas........a radi na minimumu kao bubica.....bez greske.....kad dodas gas zatrokira i kad pustis gas lagano se dignu okretaji,ali se ne moze vozit cim pomislis pustit kvacilo zatrokira..........sta bi moglo bit........sutra cu raskopat cijeli usis,dajem injektore na ciscenje,jer na njih sumnjam........i ostalo cu pregledat i sve konektore i ostalo.........ne dolazim do nekog pametnijeg zakljucka,ima tko kakvu ideju..........
kakav distributor......?igore auto je radio najnormalnije za tehnicki i 15 dana se vozio skroz normalno.......
skoro me struja spizdila.............bobine mrtve.............probijaju,opako............trebam druge..........ima li tko......jeftino..........