Autor Tema: Izmjene i dopune ZSPC-a stupile na snagu 09.07!!!  (Posjeta: 4660 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
Odg: Izmjene i dopune ZSPC-a stupile na snagu 09.07!!!
« Odgovori #15 : Ned 19:06:00 10.07.2011. »
Nevjerovatno... Svaki put me zakači neki zakon i točno ga se riješim i onda stupi novi na snagu koji poništava stari koji mi ne ide u korist.

Kad sam položio bio je zakon da prve 2. godine ne smijem voziti poslije 23 h bez pratnje. I tako ja jedva dočekao da prođu te 2 godine i da se ja rješim tog zakona... I tad dođe novi zakon po kojem ne smijem voziti auto jači od 75 kW (tad sam imao 22 god)
sve do 24. god. I sad punim 24. god. i opet novi zakon...

što s etiče snage vozila tebi se uzima u obzir povoljniji zakon za tebe. Tu je bila ona klauzula da su maldi vozači morali odvozit 2 probne godine, i nakon toga su mogli voziti jači auto.
Velikom dijelu ljudi je onaj "novi" zakon bio to oduzeo, u tom slučaju su sudovi uvažavali prigovore i žalbe te odredili da se u obzir uzima zakon koji je tada vrijedio.

Ergo tebi novi zakon NE MOŽE i NE SMIJE oduzeti stečeno pravo. Ustavana odredba zabrane retroaktivnosti!
stojadin, milicija edišn

Orbital

• Gost
Odg: Izmjene i dopune ZSPC-a stupile na snagu 09.07!!!
« Odgovori #16 : Ned 19:20:58 10.07.2011. »
Po meni bi trebalo kazniti pješake koji stoje na pješačkom prijelazu i kad ih želiš pustiti oni kažu da ne žele prijeći cestu već čekaju nekoga.  :DD:  :DD:  :DD:
« Zadnja izmjena: Sri 19:10:03 13.07.2011. Orbital »