Area Servizio > Styling
Lakiranje, poliranje, izjednačavanje boje i slične stvari
majstor75:
--- Citat: Grdi - Sri 10:53:27 15.06.2011. ---moj auto nije srebrni, nego zelenko, ali buduci je prljav mozda je i postao srebrni u medjuvremenu ;)
--- Kraj citata ---
da nije možda AR772 grigio verde metalic :hm:
Grdi:
--- Citat: majstor75 - Sri 16:13:53 15.06.2011. ---
da nije možda AR772 grigio verde metalic :hm:
--- Kraj citata ---
:nod: AR772 grigio verde met.
s tim kako je auto komplet farban onda nije bas identica orginalnoj boji nego ima blago odstupanje koje se meni osobno cak vise i svidja
majstor75:
--- Citat: Grdi - Sri 17:17:26 15.06.2011. --- :nod: AR772 grigio verde met.
s tim kako je auto komplet farban onda nije bas identica orginalnoj boji nego ima blago odstupanje koje se meni osobno cak vise i svidja
--- Kraj citata ---
dijelimo mišljenje! :super: :super: :super:
marac_kc:
Kod metalik lakova nema prelaza na crtu, da uzmeš istu boju iz iste kutije i nakon godinu dana prelakiraš vidjet će ti se razlika...
Riješenje je jednostavno, ako se lakira prednji blatobran, trebaju se vrata i matirat vodobrusnim p1000-1500 te se baza "ušprica" na rub haube i vrata, te se i vrata i hauba prelakiraju bezbojnim lakom, tako neće biti razlike u boji ni da su tri nijanse razlike u bojama, to vam garantiram, samo tako "stare kante" niko ne lakira od majstora, jer to dodatno poskupljuje cijelu investiciju!
Ja sam sebi lakirao kocku na prelaz tako, boja je nešto tamnija i bolje plava, prelazi su na pola desnog blatobrana i na pola lijevih vrata, te preko 75% haube, vrata su u bezbojnom komplet kao hauba i blatobran, i nema teorije da to neko skuži, a pogotovo razliku u boji, koja bi inače bila više nego očita!
Evo slika, kolko se može vidjet na njoj, e da i sve je to lakirano vani na dvorištu, 2 metra od hrpe pjeska! :D:
Orbital:
Svaka čast na lakiranju. Super je ispalo.
Tako i ja moram na otvorenom polakirati te dijelove. Sad imam još jedan dio... Bio sam van Zagreba na 8 dana i vratim se kad je netko otvarao vrata na svom autu i lupio u moja vrata. Na autu mi je pokitan i prebojan samo jedan dio i on baš u taj pogodio tako da je malo kit kao otpao.
Moj auto je isto tamno plava metalik boja. Postam kasnije sliku da pokažem tu razliku u nijansi koja se vidi. Postam i ostale slike sitnijih ogrebotina.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju