evo danas ulovio malo vremena,pa poslikao svoju svicarku...dakle prvi vlasnik neki svicarac,potom 95-96 uvezena u hr...onda ju covjek vozio godinama...pa stiglo vrijeme za nes drugo...pa si kupio tempru...a alfu pospremio u garazu...i tamo je stajala nekoliko godina...svo to vrijeme mi je jedan frend govorio da ima pravu alfu za mene (btw. vlasnik alfe je stari njegove cure,pa od tuda je on znao za nju)...al ja nikako da ulovim vremena ic ju pogledat...i tako nakon tri godine,pronasao ja vremena ic vidjet to cudo od auta...frend i ja dosli do tipa...tip ju ispelje van iz garaze...a ono divota od auta...prava pila...covjek ju je ful pazio mazio...imala je cak i krovne nosace...hehe.ja ju odmah uzeo...kostala me 6000 kn.kod mene je od 2005...bila registrirana sve do proslog ljeta...a onda uslijed novonastale situacije pospremljena do sljedece sezone...i eto...stiglo vrijeme da se opet krene u akciju

p.s.ima nekih stvari koje bi trebalo popraviti - npr. lani par dana prije isteka registracije me na semaforu u ri pogodio tip odozada i razbio mi desni stop,napuknuo branik i malo savio lim...prije toga je sestra rijesila vozacevo prednje prosirenje blatobrana i suvozacev plasticni prag presavsi preko ogromne kamencine...

.rekla je da ga nije vidjela

.al uglavnom nista sto se ne bi dalo rijesiti

eto to bi bilo to za pocetak...alfina uskoro krece opet u akciju.jedva cekam

[privitak je izbrisao admin]