0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
neka ti je sa srecom, sta reci...jedino mi nije jasno zbog cega od serije 1 koja je najbolja i najcenjenija pravis Amerika glupost sa ocajnim branicima i vecom tezinom? (lepota je u jednostavnosti, ne harmonikama na branicima i amortizerima unutra :))ako je to uopste i original turbo sasija u cemu je sad to mora biti neka 1985-1986... a one su sada retke... i mnogo cenjenije od amerika kojih ima koliko hoces...Naci turbo narandzastu tablu ispravnu je skoro nemoguce... :) o arcu da i ne pricamo... mislim ja ih licno ne volim, ali ih kolekcionari vole...ako te ne bude mrzelo poslikaj gepek, tablu i motorni prostor zanima me kako su napredovali tehnicki kroz modele od prototipa...
Pa nema na ovoj ništa od prve serije, izgleda da je ovo america u originalu? Maska, retrovizori, tabla, crveni farovi, repići, rubnjaci s pragovima, sicevi... Ili je netko sve to stavio na prvu seriju. Edit: sad vidim da ima crni interijer, znači prva serija, al je netko htio da izgleda novije.
Jao kume Sretno
što ti to treba u životu
-Nije to ništa........budeli zajebava.......šestak je spreman!!! Uru - dvi za prominut motor