0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i ja bi iša.....alfa sad pali,imam vozačku od motora,je pali ta? a tablice ću starom s crome dignut...i još ću jednu punu cisternu zakačit za alfu i gas......
Citat: alfa75ri - Pon 01:09:43 08.12.2008.i ja bi iša.....alfa sad pali,imam vozačku od motora,je pali ta? a tablice ću starom s crome dignut...i još ću jednu punu cisternu zakačit za alfu i gas...... Kazu stariji ljudi:"Strpljen,spasen".Ne moj se igrati sa stavljanjem drugih tablica na svoje auto jer je to krivicno dijelo falsificiranja i zbog toga se ide u zatvor i ima se pun kurac problema.Vozacku necu niti spominjati.Sve u svemu pizdarija u zivotu za kurac i ogromne kazne.Bolje lovu potrositi za sredjivanje auta nego ih dati drzavi za kazne.Pitaj Banu jeli ide sam pa ajde s njim.
Već smo imali sudara na susretima, a u njima su sudjelovali iskusni vozači!
bane na povratku ostaje kod cure u zadru par dana........znaci da se ne vraca odmah u nedjelju.......
Citat: alfa75 - Pon 08:10:34 08.12.2008.Već smo imali sudara na susretima, a u njima su sudjelovali iskusni vozači!ko to?
jedno je skoro a drugo je kad se nesto desi. ono u vrsima je upravo zbog neiskustva, djevojka je prvi puta sjela u alfu.