Autor Tema: jos jedna uspavana ljepotica  (Posjeta: 5060 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

nigy

• Gost
Odg: jos jedna uspavana ljepotica
« Odgovori #15 : Sub 15:22:08 12.02.2011. »
Izgleda savrseno!   :good:
:alfa: :alfa: :alfa:

Offline zggtv6

• 2.5
  • **
« Odgovori #16 : Sub 16:20:51 12.02.2011. »
Darko je vlasnik obadvije, vidis da je auto prevezen iz gajnica sa tablicama od one prve, auti su jako slicni, ova iz gajnica je prva serija, pa ima sjedala i stranice vrata slicne seriji 105, osim toga ih je tesko razlikovati.
Hvala na pohvalama, auto je stvarno prekrasan i u izuzetnom stanju, naravno da ostaje originalna, takva kakvu ju vidite. Ona prva ide u italiju na frizuru za jedno mjesec dana. Biti ce ih savrseno vidjeti jednu pored druge na cesti. Inace, auti su stvarno u pravim rukama i savrseno su zbrinuti, meni su to najbolji i najljepsi auti ikada napravljeni, sasvim sigurno najdrazi...

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #17 : Sub 17:24:34 12.02.2011. »
Nije to prva serija Robert.Takve siceve ima i moja GTV 6.Cim su plasticni branici to je serija 2,a sicevi koji su kod njega i kod mene su bili na GTV-ejkama do 1983,a nakon toga su isla ona sidala sa mrezicama na naslonu za glavu.
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline zggtv6

• 2.5
  • **
« Odgovori #18 : Sub 18:19:23 12.02.2011. »
U pravu si nikola, mislio sam na ranije modele serije gtv. Nisam znao da su i sestaci imali ovakvu unutrasnjost. Kako tvoja ide? Da li si rijesio probleme sa strujom? Mozes mi molim te dati ime ili adresu onog lika koji ti je popravljao centralinu kraj zagreba?

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #19 : Sub 18:32:54 12.02.2011. »
Zlatko Novak,Prelog

http://www.autodata.hr/index.html

Popravak dva kompjutera mi je naplatio 600 kuna.Prvi kompjuter je ludovao i sam sebi odredjivao rezime rada,a drugi nije ni moga upaliti auto.Ako te bude sto zanimalo u vezi te tematike slobodno me zvrcni.
« Zadnja izmjena: Sub 19:30:13 12.02.2011. Nikola Bozic »
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #20 : Sub 19:25:49 12.02.2011. »
Darko je vlasnik obadvije, vidis da je auto prevezen iz gajnica sa tablicama od one prve, auti su jako slicni, ova iz gajnica je prva serija, pa ima sjedala i stranice vrata slicne seriji 105, osim toga ih je tesko razlikovati.
Hvala na pohvalama, auto je stvarno prekrasan i u izuzetnom stanju, naravno da ostaje originalna, takva kakvu ju vidite. Ona prva ide u italiju na frizuru za jedno mjesec dana. Biti ce ih savrseno vidjeti jednu pored druge na cesti. Inace, auti su stvarno u pravim rukama i savrseno su zbrinuti, meni su to najbolji i najljepsi auti ikada napravljeni, sasvim sigurno najdrazi...

Da li govoris o Darku Knezu bivsem direktoru Konzuma, sada u upravi Agrokora?

Offline zggtv6

• 2.5
  • **
« Odgovori #21 : Sub 20:48:35 12.02.2011. »
Pa da, to je darko knez, mislio sam da je jos uvijek u konzumu. Nije ni bitno, covjek jednostavno obozava ove aute i uziva u njima.

Offline zggtv6

• 2.5
  • **
« Odgovori #22 : Sub 20:54:06 12.02.2011. »
Hvala ti nikola, za sada mi ne treba, ali mi je korisno za znati. Procitao sam malo tvoju temu, auto izgleda izvrsno, cujemo se kada ce ti odgovarati, zanima me kakav je osjecaj voznje sestaka, nemam jos iskustva, mozda me napali da pozurim sa slaganjem svoje...   ;)

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #23 : Sub 23:53:41 12.02.2011. »
Samo se ti Robi javi  :bok:.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #24 : Uto 18:55:44 15.02.2011. »
Pa da, to je darko knez, mislio sam da je jos uvijek u konzumu. Nije ni bitno, covjek jednostavno obozava ove aute i uziva u njima.

Zadnji put kad smo se sreli ulazio je u upravu Agrokora...nebitno

Pozdrav ga, reci da ga je pozdravio Igor iz Ogulina, od njega sam kupio svoju prvu 156icu 1.8TS

Covjek je bio i ostao opaljen na alfe, bez obriza sta sluzbeno vozi grose dojce limuzine

bas bi volio vidjeti te njegove "drle" i da mu pokazem kako mora stojadin izgledati  ;)

Offline zggtv6

• 2.5
  • **
« Odgovori #25 : Uto 21:00:12 15.02.2011. »
Da, bila je srebrna 156 koliko se sjecam, ugradivao sam mu muziku u taj auto, reci cu mu da si ga pozdravio...

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #26 : Sri 23:44:41 16.02.2011. »
Da, bila je srebrna 156 koliko se sjecam, ugradivao sam mu muziku u taj auto, reci cu mu da si ga pozdravio...

evo je, prva u nizu, ova srebrna OG tablice

http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=667.1020

:bok: