0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stojadin se vratio kući sutra će po boku iz dvorišta na cestu al ne bi stojan bio stojan da mi opet nije vozačka šajba ispala iz vodilica, sutra ću to riješiti oprati ga, riješiti mu odvod vode iz gepeka ( ugrađujem sifon)
danas bacio oko na ulje nema jos 1000km i vec je posteno crno, koliko cesto i kad je prije ovog ulje promjenjneo pitaj boga.Sve mi se cini da cu nakon 5000 ovo bacit van i uliti frisku turu quartza 7000.
ma nema veze što je crno! ako si promijenio i filter slobodno ga puti 10 tisuca!
jasno da jesam, al ovo samo svejdoci da ima u motoru puno naslaga od starog ulja.
može biti da si i u pravu ali to je stariji auto nemožeš očekivati da je ulje čisto!
pola litre ulja ostane u glavi, cim upalis motor ulje se zacrni.
pola litre ulja ostane u glavi, cim upalis motor ulje se zacrni. Bolje da ga ocisti neg da imam naslage. BMK kaj je tamno bar bolje vidim di je na stangici.
Citat: TNT - Sub 22:18:59 25.06.2011.pola litre ulja ostane u glavi, cim upalis motor ulje se zacrni. Bolje da ga ocisti neg da imam naslage. BMK kaj je tamno bar bolje vidim di je na stangici.moraš ju vozit do pleha ko jure svoju pa je ulje žuto nestigne napravit naslagu
moraš ju vozit do pleha ko jure svoju pa je ulje žuto nestigne napravit naslagu