Autor Tema: Skala 75 TS  (Posjeta: 154734 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
Odg: Skala 75 TS
« Odgovori #555 : Pet 22:57:21 10.06.2011. »
to je fušeraj nema to veze sa zdravim mozgom  :lud: :nod:

kod nas se kaže "tko ne plati kurvu plaća doktora"   :DD:

ma dovest će nju Isus u red samo polako! bitno da čovijek ima volju !  :super:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline tomo75

• 3.0
  • KUM
« Odgovori #556 : Pet 23:03:00 10.06.2011. »
kod nas se kaže "tko ne plati kurvu plaća doktora"   :DD:

ma dovest će nju Isus u red samo polako! bitno da čovijek ima volju !  :super:

bude bude sam za to treba dosta love  :nod: :super:
samo te gas može spasit?

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #557 : Sub 06:16:50 11.06.2011. »
to je fušeraj nema to veze sa zdravim mozgom  :lud: :nod:

Tomo nemoj previse pricati jer ni tvoj TS kojeg si prodao u Zadar nije bio bas bajan.
Busene rupe na prednjim diskovima busilicom i to samo izvana do felge da se vidi trkaci disk,rupa u karteru zakrpana gumenim komadom crijeva i sa dvi selne sve skupa blizu ispusne grane da se lakse rastopi i zapali itd.
Neka prvi baci kamen koji nije fusario.
Ovu Alfu su radili otac i sin sa ogranicenim financijama ali je ipak vozila.
Rekli bi vi u Zagrebu da je to stojadin i da ti ne trebaju cukice za temperaturu i tlak ulja.Samo gas do pleha.Ne oseti.
Moje obe Americe su dosle iz Zagreba jedna sa naljepnicom Valencic,a druga Milic i obe su imale pumpe goriva spojene na kontakt jer nisu znali rijesiti problem losih spojeva po kabini,a da ne pricam dalje.
75-ica za 6 000 kuna ne moze biti savrsena.Sve su to pizdarije koje se mogu rijesiti i ispraviti za malo novaca i auto ce biti o.k.
« Zadnja izmjena: Sub 06:58:21 11.06.2011. Nikola Bozic »
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #558 : Sub 08:58:06 11.06.2011. »
jučer meni Isus nekaj počeo cendrat kak se zajebo sa autom i kak je sve to u banani i kak je platio više od mene auto ... ja ga pogledam i nevjerujem  :tres: velim mu kaj si ti platio, ja sam 9 mjeseci auto slagao a to kaj si ti platio je meni sam u ovjesu  :DD: :DD: :DD:

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #559 : Sub 11:14:43 11.06.2011. »
jučer meni Isus nekaj počeo cendrat kak se zajebo sa autom i kak je sve to u banani i kak je platio više od mene auto ... ja ga pogledam i nevjerujem  :tres: velim mu kaj si ti platio, ja sam 9 mjeseci auto slagao a to kaj si ti platio je meni sam u ovjesu  :DD: :DD: :DD:

:DD: :DD: :tuga: :DD:
CH style

Offline tomo75

• 3.0
  • KUM
« Odgovori #560 : Sub 11:31:25 11.06.2011. »
Tomo nemoj previse pricati jer ni tvoj TS kojeg si prodao u Zadar nije bio bas bajan.
Busene rupe na prednjim diskovima busilicom i to samo izvana do felge da se vidi trkaci disk,rupa u karteru zakrpana gumenim komadom crijeva i sa dvi selne sve skupa blizu ispusne grane da se lakse rastopi i zapali itd.
Neka prvi baci kamen koji nije fusario.
Ovu Alfu su radili otac i sin sa ogranicenim financijama ali je ipak vozila.
Rekli bi vi u Zagrebu da je to stojadin i da ti ne trebaju cukice za temperaturu i tlak ulja.Samo gas do pleha.Ne oseti.
Moje obe Americe su dosle iz Zagreba jedna sa naljepnicom Valencic,a druga Milic i obe su imale pumpe goriva spojene na kontakt jer nisu znali rijesiti problem losih spojeva po kabini,a da ne pricam dalje.
75-ica za 6 000 kuna ne moze biti savrsena.Sve su to pizdarije koje se mogu rijesiti i ispraviti za malo novaca i auto ce biti o.k.
moraš kod okuliste očito ništa drugo moj auto je vozio kod mene godinu dana i ovaj se je dopeljo od zagreba do zadra bez problema ičuo sam se sa šaretom par puta kak je auto nikad mi nije ništa reko nego  :super: sad ko koga jebe ja nisam auto podvalio a aovo je podvala to nevredi 300e :nod: :good:
samo te gas može spasit?

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #561 : Sub 13:13:33 11.06.2011. »

nije se on zajebao ništa nego triba imati volje i živaca!
realno gledajući njega jebe motor i kočnice i još par sitnica!

ja sam mijenjao sve živo pa se ne žalim!

mene je moja izašla 28 tisuća kn + svi popravci koje sam uglavnom radio sam još 10 tisuća i još mi bar triba 14 bez tehničnoga da bi auto bio ok! 
 :bok:

Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline tomo75

• 3.0
  • KUM
« Odgovori #562 : Sub 13:45:22 11.06.2011. »
ja nikog ne okrivljujem za taj auto nego se svi odma pale na to evo slike su tu i napiso sam koj je fušeraj auto kom paše nek ne čita al isusov kramp bi mogo u split radi auto bolje tak da do pleha sam  :nod: :D: :sablja: :sablja: i nema :truba: :D: :good:
« Zadnja izmjena: Sub 13:46:02 11.06.2011. tomo75 »
samo te gas može spasit?

Offline Sprint

• 2.5
  • **
  • "Sprint i Giulietta"
« Odgovori #563 : Sub 14:46:42 11.06.2011. »
ja nikog ne okrivljujem za taj auto nego se svi odma pale na to evo slike su tu i napiso sam koj je fušeraj auto kom paše nek ne čita al isusov kramp bi mogo u split radi auto bolje tak da do pleha sam  :nod: :D: :sablja: :sablja: i nema :truba: :D: :good:

EEEEEE alo svaka stvar ima svoju cjenu i kupca.Malo se skulirajte nije ovo ratiste nego ekipa koja voli iste krame.Ko je koga,kad i zasto neka raspravljaju kupci i prodavaci :good:.Svi mi živimo kako mozemo i znamo nemamo svi iste prioritete u zivotu.Sad kad je ko napravija sranje i tako te fore :neznam:.Zlatno pravilo vidjeno kupljeno :good: :cafe: :drink:
"Volim stare alfe i nema mi pomoći!!!!"

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #564 : Sub 14:52:47 11.06.2011. »
EEEEEE alo svaka stvar ima svoju cjenu i kupca.Malo se skulirajte nije ovo ratiste nego ekipa koja voli iste krame.Ko je koga,kad i zasto neka raspravljaju kupci i prodavaci :good:.Svi mi živimo kako mozemo i znamo nemamo svi iste prioritete u zivotu.Sad kad je ko napravija sranje i tako te fore :neznam:.Zlatno pravilo vidjeno kupljeno :good: :cafe: :drink:

tako jeee!  :sablja: :sablja: :sablja:

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #565 : Sub 15:11:20 11.06.2011. »
moraš kod okuliste očito ništa drugo moj auto je vozio kod mene godinu dana i ovaj se je dopeljo od zagreba do zadra bez problema ičuo sam se sa šaretom par puta kak je auto nikad mi nije ništa reko nego  :super: sad ko koga jebe ja nisam auto podvalio a aovo je podvala to nevredi 300e :nod: :good:

Zelis reci da ja lazem i da nije istina da su busene rupe na prednjim diskovima busilicom i to samo izvana do felge da se vidi trkaci disk,i da nema rupe u karteru gdje je bio povrat od podmazivanja turbine koju si imao na kratko na autu zakrpana gumenim komadom crijeva i sa dvi selne sve skupa blizu ispusne grane da se lakse rastopi i zapali.
Kume moj ja jos uvik predobro vidim i nikad nisam nikog zajebao,a ni ne tvrdim da si ti nekog zajebao nego samo kazem sto sam vidio na tvom bivsem autu jer po mojim kriterijima to je fus kao i po tvojim kriterijima da je Pircov fus.
Ali ima jos jedna stvar i tvoja bivsa 75 i Pircova bivsa 75 su imale ili imaju nedostatke koji su lako rijesivi i povezuju se sa godinama doticnog auta i nema potrebe dramiti kao sto Isus drami.
Auto Isusu nije podvaljen.
Da ne vridi 300 eura to je tvoje misljenje,a moje misljenje je da ni tvoja koju si Juri prodao ne vridi ni 100 eura i tko je sad u pravu.
Opet kazem neka prvi baci kamen onaj tko nije fusario po svom autu ali sad je pitanje kome je sto fus,a kome nije.
« Zadnja izmjena: Sub 19:30:59 11.06.2011. Nikola Bozic »
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline tomo75

• 3.0
  • KUM
« Odgovori #566 : Sub 21:09:09 11.06.2011. »
Zelis reci da ja lazem i da nije istina da su busene rupe na prednjim diskovima busilicom i to samo izvana do felge da se vidi trkaci disk,i da nema rupe u karteru gdje je bio povrat od podmazivanja turbine koju si imao na kratko na autu zakrpana gumenim komadom crijeva i sa dvi selne sve skupa blizu ispusne grane da se lakse rastopi i zapali.
Kume moj ja jos uvik predobro vidim i nikad nisam nikog zajebao,a ni ne tvrdim da si ti nekog zajebao nego samo kazem sto sam vidio na tvom bivsem autu jer po mojim kriterijima to je fus kao i po tvojim kriterijima da je Pircov fus.
Ali ima jos jedna stvar i tvoja bivsa 75 i Pircova bivsa 75 su imale ili imaju nedostatke koji su lako rijesivi i povezuju se sa godinama doticnog auta i nema potrebe dramiti kao sto Isus drami.
Auto Isusu nije podvaljen.
Da ne vridi 300 eura to je tvoje misljenje,a moje misljenje je da ni tvoja koju si Juri prodao ne vridi ni 100 eura i tko je sad u pravu.
Opet kazem neka prvi baci kamen onaj tko nije fusario po svom autu ali sad je pitanje kome je sto fus,a kome nije.
tako je upravu si al ja sam šari sve reko i nisam nigdje spomeno pirca nego isusa registriro auto a neispravan je a šta se tiče pr diskova to je tvoj frend bušio  :D: :bravo: onaj skoim ideš na kolače u zg kad dođeš  :nod: al to nije bitno
samo te gas može spasit?

Offline tomo75

• 3.0
  • KUM
« Odgovori #567 : Sub 21:10:47 11.06.2011. »
ljudi isus ide sa stojanom ipak na TT :D: :sablja: :sablja: još sutra par sitnica i bude vozio  :nod:
samo te gas može spasit?

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #568 : Sub 21:16:38 11.06.2011. »
ljudi isus ide sa stojanom ipak na TT :D: :sablja: :sablja: još sutra par sitnica i bude vozio  :nod:

:super: :super: :super: svaka čast! znači nema  :truba: samo  :sablja: :sablja: :sablja:

Offline tomo75

• 3.0
  • KUM
« Odgovori #569 : Sub 21:18:34 11.06.2011. »
:super: :super: :super: svaka čast! znači nema  :truba: samo  :sablja: :sablja: :sablja:
evo od 7 ujtro šarafim po tom autu pa do sad i dosta mi ga je za danas  :tres:
samo te gas može spasit?