moraš kod okuliste očito ništa drugo moj auto je vozio kod mene godinu dana i ovaj se je dopeljo od zagreba do zadra bez problema ičuo sam se sa šaretom par puta kak je auto nikad mi nije ništa reko nego
sad ko koga jebe ja nisam auto podvalio a aovo je podvala to nevredi 300e

Zelis reci da ja lazem i da nije istina da su busene rupe na prednjim diskovima busilicom i to samo izvana do felge da se vidi trkaci disk,i da nema rupe u karteru gdje je bio povrat od podmazivanja turbine koju si imao na kratko na autu zakrpana gumenim komadom crijeva i sa dvi selne sve skupa blizu ispusne grane da se lakse rastopi i zapali.
Kume moj ja jos uvik predobro vidim i nikad nisam nikog zajebao,a ni ne tvrdim da si ti nekog zajebao nego samo kazem sto sam vidio na tvom bivsem autu jer po mojim kriterijima to je fus kao i po tvojim kriterijima da je Pircov fus.
Ali ima jos jedna stvar i tvoja bivsa 75 i Pircova bivsa 75 su imale ili imaju nedostatke koji su lako rijesivi i povezuju se sa godinama doticnog auta i nema potrebe dramiti kao sto Isus drami.
Auto Isusu nije podvaljen.
Da ne vridi 300 eura to je tvoje misljenje,a moje misljenje je da ni tvoja koju si Juri prodao ne vridi ni 100 eura i tko je sad u pravu.
Opet kazem neka prvi baci kamen onaj tko nije fusario po svom autu ali sad je pitanje kome je sto fus,a kome nije.