Autor Tema: Neispravan brzinomjer  (Posjeta: 6194 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline rogi75ri

• 3.0
Odg: Neispravan brzinomjer
« Odgovori #15 : Sri 20:42:02 07.12.2011. »
da ne otvaram novu temu vezano za urice,imam pitanje

imam u dizelu one stare urice gravirane do 200kmh,stavit ću novi tip urica,e ali je problem šta su gravirane do 220kmh,pa stime,ako prebacim samo panele,lagat će mi +20kmh pri bilokojoj brzini radi rasporeda brojki,e sad,zanima me ako prebacijem cijelu novu uricu,dal će to funkcionirat i neće lagat kao kad bi samo panele prebacio..glupost pitanje i nebitno,al upravo idem skinut staru uricu i stavit novu,pa bi volio to riješit da to bude točno  :nod:
CH style

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #16 : Sri 21:51:55 07.12.2011. »
da ne otvaram novu temu vezano za urice,imam pitanje

imam u dizelu one stare urice gravirane do 200kmh,stavit ću novi tip urica,e ali je problem šta su gravirane do 220kmh,pa stime,ako prebacim samo panele,lagat će mi +20kmh pri bilokojoj brzini radi rasporeda brojki,e sad,zanima me ako prebacijem cijelu novu uricu,dal će to funkcionirat i neće lagat kao kad bi samo panele prebacio..glupost pitanje i nebitno,al upravo idem skinut staru uricu i stavit novu,pa bi volio to riješit da to bude točno  :nod:

mislim da bi ti tribalo to valjati! meni je sat od 1.6 a panel od 2.0 graviran 260 i previše mi pokazuje! da je staviti panel od 1.6 pokazivao bi točno!  :nod:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #17 : Čet 09:03:47 08.12.2011. »
ja sam pakovao diff od TS na sat od 1.6, pokazivao mi nesto bezveze pa sam morao i mere da pomeram pa sam pravio drugu pozadinu sa podelom od TS

nemam onu crnu kutiju ispod sedista i sve radi solidno,malo laze ali mi pokaze vise nego sto idem sto je dobro,preko 170km/h mi pokazuje skoro 190km/h

Offline mario75

• 2.5
  • **
« Odgovori #18 : Uto 19:48:26 27.01.2015. »
Pitanje za znalce;gdje poceti trazit kvar kad mi brzinomjer malo radi normalno i onda kad se auto dobro ugrije jednostavno u trenu koda je neko precviko zicu tj.mrtva u sekundi.
VM sistem živi vječno.

Offline Zagorec

• 2.0
  • **
« Odgovori #19 : Sri 12:11:12 28.01.2015. »
A meni ne rade okretaji,mislim rade al pokazuju premalo.Na punom gasu mi pokazuje 3000 okretaja.
LJEN,LJENJI,NAJLJENJI