Helooooooou....

Velim ti ozbiljno. U staroj 33 serije 1 sam imao 1.3 s dva dupla. Stala na cesti. Ja verglam i ništa (dok se hrđa nije slegla). Nakon 5 minuta upali bez greške. Ja na autoput i po gasu, auto sve slabije vuče, pogledam u retrovizor, a iza mene kao prskalica kroz auspuh. Đubre krepa opet. Pričekam par minuta, upalim ga, okrenem se na Jastrebarskom i doma. Izvučemo "uzorak za analizu" iz rezervara, kad tamo

hrđe i onog mulja tj. taloga koliko hoćeš. Rezervar dolje, lanac unutra, čišćenje temeljito, hauba gore, filter zaštopan, drugi tranu i samo gas do pleha! Auto projurio!

Sitna zrnca hrđe koja se probiju kroz motor izlaze užarena van i u mrkloj noći to super izgleda!

To je bilo iz doba kad sam ga pokušavao odučiti od benzina i hraniti ga samo čistom izvorskom vodom i jedan dvopek dobije na svakih 100km. Probali smo sa svime, ali veli da je ova domaća iz pipe bila najbolja, valjda zbog kamenca, ne znam. Činjenica je da smo tada došli na dosta ispod 1000kg, ali se malo ispijeno osjećala pa su se i bore pojavile. Čekaj,

... a ne, to nije zato nego sam je razbio pa se hauba naborala.

Ma boxer ne oseti!