Jbg...
ja to ne bih nista dirao...
prvo, meni se svidja kako sada lezi 75ica... cak i kada pocne da rostilja gume balans se oseca... sto u laksoj kontroli sto u manje korekcije putanje automobila... i oseca se razlika u tezini zadnjeg kraja u odnosu na druge automobile...
ima mnogo stvari koje se mogu uraditi na transaxle-u da bi bio bolji bez toga da se mora kvariti sustina automobila...
uostalom dok ne razletis ili sameljes 2-3 transaxle-a ne vredi razmisljati o tome...
a zamajci, brzine i kardan se uvek daju prvo olaksati i poboljsati tako 300x pre nego sto krenes u pravljenje frankenstajna...
mislim da bi sve sto gubis pomeranjem menjaca napred u smislu balansa i ponasanja se moglo ispraviti dobrim vesanjem i ucvrscivanjem sasije... jedini problem je sto prepravke na sasiji i donjem postroju koje bi anulirale tako nesto prevazisle cenu 10 dobrih 75ica... i onda bi dobio ozbiljan race car... koji ne bi imao gde da vozis...
ali bi bio fazon definitivno :)
ovaj menjac ubija potpisivanje i naglo pustanje kvacila... ako to ne radis neces imati problem sa menjacem...
ima nesto i u voznji kola a ne samo u stajanju u mestu i paljenju guma