Autor Tema: 2x 2.0 ts by Majstor 75  (Posjeta: 113701 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nikola Bozic

• 3.0
Odg: moja alfa 75 2.0 ts
« Odgovori #45 : Ned 23:48:49 28.11.2010. »
Ako budes sutra,preksutra u Zadru dodji sa njom pa cemo skupa otici do covika pa ce te se sve dogovoriti.
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #46 : Ned 23:51:08 28.11.2010. »
i da čeka me jedan ts motor u sloveniji doći će za misec dva dana tako da me nije ni briga jel ovaj ispravan ili nije!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Nekad nije do motora jer ipak motor kontrolira nesto sto se zove elektronika.Neka je neko drkao po debimetru prije nego je dosla kod tebe eto ti sranja.Smjesa goriva i zraka itd.
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #47 : Ned 23:53:21 28.11.2010. »
Nekad nije do motora jer ipak motor kontrolira nesto sto se zove elektronika.Neka je neko drkao po debimetru prije nego je dosla kod tebe eto ti sranja.Smjesa goriva i zraka itd.
znam u parvu si! sutra nemogu ali u utorak bi moga navratiti! nazvat ću te prije! jel taj majstor naš Rudi? :super:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #48 : Ned 23:55:19 28.11.2010. »
znam u parvu si! sutra nemogu ali u utorak bi moga navratiti! nazvat ću te prije! jel taj majstor naš Rudi? :super:

Ne.Ovo je covik od 50 godina sa znanjem i potrebnim alatom i instrumentima.Bice ti sve puno jasnije kad dodjes kod njega.

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #49 : Pon 00:00:22 29.11.2010. »
Ne.Ovo je covik od 50 godina sa znanjem i potrebnim alatom i instrumentima.Bice ti sve puno jasnije kad dodjes kod njega.
ja san čuo za nekog Štefanića kaže mi frend da je za alfu on zakon! morat ću ja prije svega toga dati đir tebi ili Rudiju pa da vidite jel ona vuče ili ne vuće!  :respekt:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #50 : Pon 00:04:22 29.11.2010. »
ja san čuo za nekog Štefanića kaže mi frend da je za alfu on zakon! morat ću ja prije svega toga dati đir tebi ili Rudiju pa da vidite jel ona vuče ili ne vuće!  :respekt:

E bas taj Stefanic.Ne treba praviti djireve.Sve ce nam ona reci priko eko testera i oscilskopa i ostalih uredjaja.Ona govori,samo triba imati alat da je mozes razumiti sto ti zeli reci.

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #51 : Pon 00:05:32 29.11.2010. »
E bas taj Stefanic.Ne treba praviti djireve.Sve ce nam ona reci priko eko testera i oscilskopa i ostalih uredjaja.Ona govori,samo triba imati alat da je mozes razumiti sto ti zeli reci.
  onda je auto naštelan jel je već bila kod njega!  :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #52 : Uto 18:19:55 30.11.2010. »
prije sjednem u alfu upalim je i da ću krenuti auto neće u nijednu brzinu! ja pustim kvačilo ono ostane doli u podu!  :hm: jel cilindar kvačila u pitanju ili što je? sad mi je kasno da sam razmišljam i skužim što je? jel netko zna?

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #53 : Uto 18:35:00 30.11.2010. »
Naj vjerovatnije ti je cilindar kvacila samo triba viditi dali je gornji ili donji.Vidi dali imas dovoljnno ulja u posudi od kocnica i dali je nivo pao ispod one cjevcice koja vodi ulje u gornji cilindar.
Kako znati koji je cilindar?
Gornji je ispod glavnog kocionog i ako ti s njega kapa uk-a u kabinu pod pedale onda je on.
Vezi komad spagica zs pedalu od kvacila i kad je gurnes nogom u pod vrati je natrag sa konopcicem i tako probaj napumpati pedalu par puta da dobijes kvacilo.Mozda upali da se uspijes dovesti do neke radione.

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #54 : Uto 18:46:18 30.11.2010. »
Naj vjerovatnije ti je cilindar kvacila samo triba viditi dali je gornji ili donji.Vidi dali imas dovoljnno ulja u posudi od kocnica i dali je nivo pao ispod one cjevcice koja vodi ulje u gornji cilindar.
Kako znati koji je cilindar?
Gornji je ispod glavnog kocionog i ako ti s njega kapa uk-a u kabinu pod pedale onda je on.
Vezi komad spagica zs pedalu od kvacila i kad je gurnes nogom u pod vrati je natrag sa konopcicem i tako probaj napumpati pedalu par puta da dobijes kvacilo.Mozda upali da se uspijes dovesti do neke radione.
  prije par dana smo minjali crivo od kočnica i nismo dobro ozračili zadnje kočnice kočnica mi uvik propadne do pola! onaj do volana je minjan prije godinu i po dana i ne kapa ulje! sad cu ić probati napumpati kvačilo! ulja ima ...

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #55 : Uto 19:01:15 30.11.2010. »
izgleda da mi je nešto puklo! nema ulja u posudi od kočnica!  :joj: ili je cilindtr od kvačila propišao! večeras garaža nije slobodna i nema radova tek sutra popodne ću znati što je točno! 

Offline tomo75

• 3.0
  • KUM
« Odgovori #56 : Uto 19:42:55 30.11.2010. »
izgleda da mi je nešto puklo! nema ulja u posudi od kočnica!  :joj: ili je cilindtr od kvačila propišao! večeras garaža nije slobodna i nema radova tek sutra popodne ću znati što je točno! 
kaj nemaš uopče ulja u posudi
samo te gas može spasit?

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #57 : Uto 19:44:37 30.11.2010. »
kaj nemaš uopče ulja u posudi
  prije mi se je učinilo da imam ulja! ja sad pogledati nema ulja skroz je na dnu posude a kraj posude je sve mokro od ulja! ništa mi nije jasno!!!

Offline tomo75

• 3.0
  • KUM
« Odgovori #58 : Uto 19:47:08 30.11.2010. »
ak ti glavni kočioni mokar moža te jebu gumice ispod posude šta ti drže posudu s uljem i zato te jebe kvačilo a mogle bi kočnice
samo te gas može spasit?

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #59 : Uto 19:48:46 30.11.2010. »
ak ti glavni kočioni mokar moža te jebu gumice ispod posude šta ti drže posudu s uljem i zato te jebe kvačilo a mogle bi kočnice

je da mokar je i ona gumica se je raspala nije cijela ali je dosta! kočnice imam ali malo (iako mislim da ih nismo dobro ozračili) a kvačila ni malo! pedalu sam probao pumpati i ništa se se događa!