0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Stegni taj auspuh i to sto klapa pa da bolje mozes cuti motor.Nemoj je tako turirati,tek je upalila nakon dvi godine.Mozda bi tribalo i dizne ocistiti ali pomalo.
dobro sta je motor bio vruc ali jel to na staro ulje i benzin ili si stavio novo? melje bregasta 100% i ne prima gas kako spada. otvori poklopac ventila i vidi kako izgledaju i izmjeri zazore na ventilima. vidi jel u fazi i koliko je labav lanac. ako to ne napravis nikad ti TS nece radit dobro.
da da,razbacivaj se motorima,puno ih ima
ima još 164orki okolo.Morat ću si ja nabavit pokoju hrpu aluminja s klipovima
mozda ih samo trebas podesit, ali obrati paznju na ispusnu bregastu, pogotovo na breg cetvrtog cilindra. ako je zasiljen to ti moze bit uzrok klepetanja. stisni palcem lanac izmedju bregastih, mora bit napet.
obicno slini na spoju u sredini ili na poluosovinama. ako je slinava naprijed onda na semeringu spojnicke ili biraca.
još nisam skidao poklopac da vidim ventile i bregastu (nije slobodna garaža, a neda mi se vani to raditi) danas išao đir i sad mi prokliziva kvačilo na 2000 okretaja, ali lamela ne smrdi ni malo! 99% da mi je ulje iz mijenjača probilo do kvačila nakon 15 minuta vožnje stanje se popravi i onda proklizava na 3 - 3500 okretaja