Nigy, šta se radilo na tom TS da tako radi.
Meni auto za jedan zub na oprugi i manjim pomakom ruke u odnosu na klapnu ima dosta razlike u snazi do 3000okr,ali se čuje neizgoreno gorivo...
Kad je auto lambda 1 na eko testu, auto je išlo dosta slabije, sad odmah reagira...ima li neko štelanje da dobijem sredinu...da nema neizgorenog , a da ide...
Jer, eko-test sam prošao..
Molim savijet
Nista... : )))
LM, ovaj ne radi kako treba. Alexa je pogledao i kaze da varijator ne radi kako treba. Isto mi je zadnji lonac sa promerom od 50, tako da ga mozda te dve stvari kolju.
A sivi TS - ne znam. On na prednjem veznom limu ima neko konektor koji ne znam cemu sluzi. Isto je imao konektor za lambda sondu koja nije postojala.
Trosio je oko litar ulja na 1k km, imao 1.6 prenos i stalno sam mu u gorivo sipao one oktan pojacavace. Posle je poceo da prekida, kadase ugreje, na preko 5k rpm, pa je bilo problem voziti ga (posle mi parnjih rece da je verovatno bilo do senzora radilice...)
Ono sto samja uradio je da sam izvacio prvo srednji, pa prednji lonac. A posto je nesto tandrkalo u zadnjem, i njega sam za ovaj drag u Vrbasu skinuo, pa je postojala samo cevka

Mada, buka u vozilu je bila nepodnosljiva, pa sam brzo vratio zadnji...

Ali dzaba sve masine tamo na dragu, i Yugo sa Lanciainim 2.0 turbo motorom, kada sam kresnuo auto, svi su se okupili da vide sta to grmi!

A posto je Alfa opeglala pomenuti Volvo, onda su je stavili protiv pobednika u klasi sa zadnjim pogonom, Marutijem koji je imao 1.3 motor iz Swifta GTI, malo doradjen, na zadnjoj osovini, i negde oko 600 kg. Ali je baja saltajuci u 3. brzinu istu omasio i ubacio u 1. i shebo pola auta.

(to mu bila kazna sto hoce da pegla Alfu

)
Evo i fotke sa starta.
[privitak je izbrisao admin]