0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ajmo ovakopotreban alat za GTA look farovepostupak izrade GTA look farova1. upal'te pečnicu na 180 celzijevaca2. ubaci far u vrelu pečnicu3. nakon 10 minuta vad'ga van, OPREZ VRUČE 4. stavi ga na ravno 5. kuhinjskim nožom presjeci diht masu (ide ko kroz putar )6. lagano kuhinjskim nožom potpajsat OD STAKLA PREMA PLASTICI ... inaće puca staklo JAZAVCI7. otvara se ko školjka (dagnja,pedoć kako hočete)evo slikae sad ... treba odvojit sjen'lo ( u slučaju da od dva fara kombinuješ jedan ... ako nekombinuješ onda si papak )imaš vel'ko sjen'lo i malo sjen'lo koje uvijek hrđa velko sjen'lo se drži u tri pičke mater'ne ... nakljuć 8 odvrneš šeraf koji ja nazvo kurčeva glavaevo sliketo uvati sjen'lo u dve točke a u trečoj drži ga križni mali kurčićna kraju kurčeve glave je plastična pička na sjen'lueo slikenakon što's to sve odvrnuo velko sjen'lo fizički se odvaja od farasad dolazi jeba ... ovo sve do sada bilo je jednostavnomalo sjen'lo se drži isto tako u tri pičke mate'rneprvo i jednostavno za odvoj't ga od plastike je tamo di je najtanje i naj hrđav'jea ove druge dve ... šta ima ... su nazubljena govna ... imaš 3 zuba ... polako da ne slomiševo slike ... jeb'ga nisam ti ja lupino ako nevidiš .. zamišljaj to isto tako lagano otpajsaš na princip poluge i izvučeš van i pripasaš na drugi far koji montiraš na mak'nuonda dolazi odmaranje uz kist i boju za makete i udri farbuckateo slikei to je tonarednih dana kad završim poslikame da i staklo oprat obavezno jer nevalja ti pos'o ako ga ne opereš
neznam ... probaj ... nemoj siliti ... al iskreno mislim da je
našao sam način! to staklo je itako puknuto pa ću ga razbit, a kad budem skidao sa neke druge maglenke nju ću zapeći pa nek izgori itako mi triba samo staklo!
na maglenkama staklo se skida na šerafcigerom jer imaju kopču koja se šarafi.