0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ma mučilo me to... pala cijena benge ispod 10kn pa sam hitno morao naći razlog kako povećati potrošnju. No, s obzirom da je snaga osnažila za niti 2 konja, morat ću izgleda ipak bušiti rezervar...
Squadrin??
lipo sam ti fabricijo reka da ti od čima nema kruva, imam ga i ja
ajde sad ovako. sta cip moze napravit na toj prastaroj struji. moze pojacat gorivo i moze pomaknut paljenje i to je sve. pojacat gorivo mogu i ja na debimetru ili tako da ugradim potenciometar na senzor temp vode pa riktam iz kabine smjesu. paljenje je vec pomaknuto unaprijed kad maknes briku na onom đeku kod kompa. a ako bas hoces ja ti pomaknem paljenje jos, stim da ce na leru bit malo nemiran. ovo sta sam ti ja nabrojao ces barem osjetit u voznji a taj cip hiti nekam u smece. bolje da si za te pare kupio mesa da zarostiljmo i naturpijamo tog TS-a
Aaaaahaa! Pa šta odmah ne govoriš , Ma samo šelne popusti na dovodu goriva i bi će ko bog
Ovo je Squadra.http://www.squadra-tuning.com/
mogu ti jedino nesto napravit ako mi ostavis auto. ne ovako da ti nesto slozim u 5 minuta i onda juris nekam na poso. to nije poso. ja ni neznam kako ti auto ide i neznam uopce sta ocekujes od njega. kako bi trebao ic? ko sestak mozda?
Ta računica štima, osim za Grdoga. Kod jurišnika se računa po drugim formulama!E, sad mi nema druge. Zajec, idemo na semafor da izmjerimo mi to u realnim uvjetima? Prvo da tebe oplahnem pa oda idem dalje...I čekaj, čekaj... do Grobika se stigne oždrebiti još koja kobila.
zeko mo's komotno stampati jos vecu onu nalju JURISNIK i daj ju Fabiju, ovaj me nadmasio u svakom pogledu
daj si mira btj