Tko hoće brat travu ima na drugoj livadi, ovu ne smmijemo dirati

Odmaralište je stvarno super i nadam se da ga nećemo previše uništiti, pogotovo jer smo ga dobili besplatno i treba pokazati ljudima

Sobe koštaju 104 kn po glavi, da, danas sam to još jednom provjerio i svaka ima kupaonu. Ja sam rezervirao smještaj za oko 25 ljudi za taj datum, ali nije loše da uz svoje ime na popisu dodate smejštaj ili tako nešto za 1 ili 2, da mogu to potvrditi definitivno.
Pričekat ćemo sa popisom još koji dan, pa ćemo onda napraviti još jednom izračun za hranu i cugu, tako da bude sve komplet u tome.
Što kažete na tamburaše, jel mislite da je to malo previše ili bi bilo ok? Ja mislim da bi svakako bilo lijepo, e sada je pitanje je li previše financijski.
Sutra rješavam stvari sa policijom i napisao sam u obavjesti da ćemo se kretati u
normalnom režimu prometa, tako da nekih pretjeranih zajebancija ne bi trebalo biti. Netko od nas dvojice domaćih će ići prvi u koloni i dok se budemo vozili nema pretjecanja, cesta je na mjestima jebena i ne bi htio da se netko skrši ili da imamo svi frke s policijom. To ne znači naravno da ćemo se voziti ko 3,14čke, ali ne terbamo ni ginuti baš. Bit će djelova gdje ćemo moći peglati pravo. Uostalom od mjesta Velika do odmarališta ima oko 2km ceste bez prometa koja je dobra i nastavlja se parsto metara iza odmarališta tako da ćemo se moći i tamo voziti.
Mislim da bi moglo biti stvarno dobro i drago nam je zbog odaziva. Probajte koji mislite doći prijaviti se u naredna 3 -4 dana, da bi znali zbog hrane, smještaja i svega ostaloga.