0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hoću personaliziranu majicu. Znači, broj šasije preko cijelih leđa!
1) MatayaAR2) Grdi 2kom (jedna bijela, jedna crna -> ako ce bit crnih, ako ne onda obje bijele)3) fjs 1 kom4) dejan777 1 kom ( meni moze crna , za napravit tak isti klinac )5) ery 2 komada (ako neko hoće da mi preuzme, lovu mu pošaljem paypalom ili nekako)
daj rozu sa cvjetnim uzorkom ako ide samo jedna boja onda nema bijela pederluk sa crvenim koncem ili crvena sa zelenim oncem
1) MatayaAR2) Grdi 2kom (jedna bijela, jedna crna -> ako ce bit crnih, ako ne onda obje bijele)3) fjs 1 kom4) dejan777 1 kom ( meni moze crna , za napravit tak isti klinac )5) ery 2 komada (ako neko hoće da mi preuzme, lovu mu pošaljem paypalom ili nekako)6) majstor75 2 komada (isto jedna crna jedna bila ako more, ako ne još bolje )
1) MatayaAR2) Grdi 2kom (jedna bijela, jedna crna -> ako ce bit crnih, ako ne onda obje bijele)3) fjs 1 kom4) dejan777 1 kom ( meni moze crna , za napravit tak isti klinac )5) ery 2 komada (ako neko hoće da mi preuzme, lovu mu pošaljem paypalom ili nekako)6) majstor75 2 komada (isto jedna crna jedna bila ako more, ako ne još bolje )7)giulia gt 2 kom.( ako budu crne sa crvenim koncem)