0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
E sad... Posle dosta vremena ja imam ozbiljan problem...Turbo ne zeli da upali... dakle nista... ni makac...vergla do prekosutra dok ne isprazni akumulator ali ne pali...svecice mokre, gorivo daje... pumpa ima napon i dobija ga pri kontaktu i pri verglanju...kupio sam cak i nove svecice i i dalje ne zeli da pali...senzor temperature proverio i radi... tj. vrednosti su ok...vozio auto pre 3 dana parkirao ga i juce nista... ispraznio aku verglajuci.... napunio aku, zamenio svecice... nista... razvodna kapa, ruka, novi... nemaju 500km...benzina ima...jedina cudna stvar koju sam uspeo da premerim da mi kod onog plavog glavnog releya ima veliki pad napona... bas veliki... ulaz mi je 12.56v izlaz 1 je 11.98v izlaz 2 je 10.45v toliko struje gubi samo na kontaktu na tom releyu... ali klikce i ukopcava...nisam pametan...
Ok...premerio... 12.45v dobijaju centrale.. obe...ono sto je problematicno...kada vergla... sve je -1v... svuda fali po 1v...AFM daje 6.5... pumpa za benzin dobija 8.9v, iz glavnog releya izlazi 9.59v...ne znam da li je akumulator odjednom postao toliko los... nema 5 meseci kako sam ga uzeo... u mirovanju od daje 12.56v a pri verglanju 10.6v...probao sam isti aku u ts-u on pali na odmah na prvi takt sa njim...nije mi jasno... jedino ne mogu izmeriti pritisak goriva jer sam razbio manometar i nemam gde ovde da kupim drugi za testiranje pritiska...kako jos mogu da testiram pumpu goriva... znam da ne mogu bez regulatora jer su to positive dispacement pumpe... treba im otpor da bi pravile pritisak... dakle ako skinem regulator i pumpu mogu sa merim protok u 1 min... teoretski...
nista jos...cekam instrumente... da mi stiglu sa neta...jurim jos neke delove pa kada mi sve stigne cu da premerim sve i zamenim sva creva, ocistim rezervoar... i sve ostalo...pa cu znati na cemu sam...lagano... ovde je iovako mokro i kisovito... tako da ne vozim turba po ovom vremenu iovako...